Login/Registracija

Goreo bekstejdž: Mili izazvao Bosanca na sparing, ovaj mu uzvratio istom merom (VIDEO)

I večeras vas očekuju razna iznenađenja ali i mnogo dobre zabave u najgledanijem muzičkom šou programu ,,Zvezde Granda“ koji se emituje od 21 sat na TV Pink.

U bekstejdžu večerašnje emisije svima je privukao pažnju neočekivani događaj kada je Mili izazvao Bosanca na sparing.

Goreo bekstejdz Mili izazvao Bosanca na sparing ovaj mu uzvratio istom merom 3

Sve je počelo uobičajeno, a među prvima je na Košutnjak pristigla Ceca koja je sve zasenila kao da je stigla sa crvenog tepiha.

Ona je obukla crnu usku haljinu, dekolte je vidno izrazila, a ceo holivudski doživljaj je upotpunila velikim crnim naočarama za sunce.

– Svetlana, izgledate kao da ste sišli sa crvenog tepiha – čulo se dobacivanje iz mase.

Ceca je pozirala novinarima iz svih uglova, vidno raspoložena i spremna da napravi potpuni spektakl u „Zvezdama Granda“.

U studio je pre nje došla Marija Šerifović, koja je telefonirala, a kad je ugledala Svetlanu ostala je u šoku, te je momentalno ostavila mobilni i pozdravila se sa njom uz komentar.

– Ceco, svaka čast, izgledaš fenomenalno – uzviknula je Šerifovićeva.

Goreo bekstejdz Mili izazvao Bosanca na sparing ovaj mu uzvratio istom merom 2

Za drugim stolom su sa Sašom Popovićem sedeli Voja i Mili koji su se smejali snimcima sa Vojinog telefona, a čim je to Mara videla, dotrčala je i svojom opaskom izazvala još veći smeh.

– Nemoj ići Marija, ne ostavljaj nas – uz osmeh je Mariju molio Voja, držeći je za ruku i ne dozvoljavajući joj da ode.

Goreo bekstejdz Mili izazvao Bosanca na sparing ovaj mu uzvratio istom merom 2

Snežana Đurišić i Sanja Kužet su u šminkernici vršile završne pripreme pred izlazak na scenu, a potom je u studio po običaju kao grom iz vedra neba uleteo i Dragan Stojković Bosanac sa prepoznatljivim osmehom.

Marija je đuskala oko svoje fotelje, vidno nestrpljiva da krene sa ocenjivanjem kandidata, a pre nego što je trebalo da članovi žirija izađu na scenu radi uobičajenog fotografisanja, dogodila se prava komedija.

Goreo bekstejdz Mili izazvao Bosanca na sparing ovaj mu uzvratio istom merom 3

Mili izazvao Bosanca na sparing

Mili je izazivao Bosanca na „sparing“ državši bokserski gard što je Boske oberučke prihvatio. Jednim pravim đžiuđžicu pokretom je odgovorio Miliju, a zatim je poskočio unazad kao da je nagazio na minu.

Capture

– Ne zezaj se sa mnom Mili, neće se dobro završiti – oglasio se Stojković.

Sve je postalo još zanimljivije kada je Mili nastavio da provocira Bosanca tokom slikanja i pribijao se uz njega grleći ga oberučke, dok se Bosanac našao u šoku i jedva je uspeo da se oslobodi.

Goreo bekstejdz Mili izazvao Bosanca na sparing ovaj mu uzvratio istom merom 00

Ovo je bila naša interpretacija svega onoga što se dešavalo u bekstejdžu večerašnje epizode „Zvezde Granda“ koja je na programu od 21 sat na TV Pink.

Kako su izgledala sva dešavanja pre snimanja „Zvezda Granda“, pogledajte u videu sa početka teksta.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO: Zvezde Granda – Promo – Emisija 09

Pročitajte i:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: V.Brusin