Login/Registracija

Na njemu joj zavide sve koleginice: Zvezda Granda otkrila zbog čega je njen muž toliko poseban (VIDEO)

Tokom koronavirusa profesionalni muzičari su pretrpeli veliku štetu ako se uzme u obzir da nigde nisu mogli da nastupaju i pevaju, ali nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“ Sanja Chupka ističe da joj ovaj period uopšte nije toliko teško pao kako bi to mnogi očekivali.

Kada sam ja u pitanju mogu da kažem da mi je situacija sa koronom baš dobro došla pošto sam se ja četiri meseca pre toga porodila. Dobila sam blizance i iskoristila priliku da budem sa njima. Počela sam da radim četiri meseca od kako sam se porodila. Posle toga je brzo nastupila korona – prisetila se pevačica.

Mnoge pevačice se žale da je teško uklopiti porodični život sa karijerom, ali Sanja ne deli isto mišljenje sa koleginicama.

-Meni nije teško. Zaista uspevam da se posvetim porodici, deci, mužu, ali i da radim. Mislim da čovek kada nešto želi može sve. Moj suprug ima razumevanja za moju profesiju – istakla je Sanja.

Iako pevačica mnogo radi i često dolazi kući u rane jutarnje sate, to nije negativno uticalo na njen privatni život.

Često kažem da radim bilo koji drugi posao opet bih bila odsutna. Bilo gde da radiš moraš biti odvojen neko vreme od porodice, da radim neki drugi posao opet bi mi bilo isto – zaključila je Chupka.

Ostatak intervjua možete poslušati u videu ispod.

Foto: Printscreen,
Autor: I.Grk