Login/Registracija

Ovaj snimak je srušio internet: Ibro Bublin zasvirao harmoniku, Popovića pesme pogodile u srce (VIDEO)

Pobednik muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Ibro Bublin jedan je od omiljenih pevača mlađe generacije, a važi i za jednog od najtalentovanijih muških vokala kada je u pitanju narodna muzika.

Ibro je još u detinjstvu spoznao talenat za muziku, a počeo je tako što je prvo naučio da svira harmoniku, a uz nju je kasnije počeo i da peva.

On je pre nekoliko godina gostujući u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ pokazao koliko je talentovan i kada je sviranje u pitanju, a spletom narodnih pesama oduševio je Sašu Popovića.

Ibro je odsvirao nekoliko sevdalinki koje su pogodile u srce kreativnog direktora Granda, ali i goste u studiju koji su uživali u njeovoj interpretaciji.

Inače, ovo je jedan od najgledanijih snimaka iz ove emisije, a na muzičkoj platformi Jutjub broji preko 4. miliona pregleda.

Kako često nastupa i ima puno poslovnih obaveza, Ibro je malo zapostavio sviranje. Sudeći prema snimcima koje u poslednje vreme objavljuje na društvenim mrežama možemo da zaključimo da se mladi pevač ponovo vratio i sviranju.

Ono što posebno pogađa njegove pratioce i publiku jeste emocija sa kojom on i svira i peva, pa njevovi videi broje milione pregleda na svim društvenim mrežama.

Podsetimo, Ibro se nedavno pred našim kamerama prisetio prvog nastupa u popularnom takmičenju, a priznao je da je tada imao veliku tremu.

-Imao sam jako veliku tremu, samo sam mislio na nastup i kako će sve to da izgleda, kako ću ja da sve to da svarim u sebi i kako ću da se ophodim prema žiriju što se pesama tiče. Hvala Bogu, pa je sve ispalo kako treba što je i rezultiralo mojom pobedom na tom takmičenju – rekao je on.

U videu pogledajte kao je Ibro provozao ekipu Grand portala.

Foto: youtube,
Autor: A.Milinković