Ibro Bublin napravio POMETNJU u saobraćaju, pa poručio: „Spreman sam za novu ljubav“ (VIDEO)

Capture 13 18

Ekipa naše redakcije imala je danas ekskluzivnu priliku da uživa u vožnji sa pobednikom muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ i miljenikom publike Ibrom Bublinom.

Mladi pevač zbog poslovnih obaveza trenutno boravi u Beogradu, a slobodan momenat iskoristio je da se sa našom ekipom provoza prestoničkim ulicama.

Kako smo vožnju započeli na Košutnjaku, tačnije ispred studija gde se snima popularno takmičenje u kome je odneo pobedu, Ibro nam je priznao koja je prva pomisao u njegovoj glavi kada neko kaže „Zvezde Granda“.

-Volim Beograd i vezan sam jako za ovaj grad, volim ljude ovde, ali moram prvenstveno da se zahvalim muzici za sve to, ona me je povezala i tako sam upoznao tako divne ljude i dobre saradnike. Jeste da me za Beograd veže posao, ali mislim da Sarajevo i Beograd veže neka posebna veza, to znam i po mojim prijateljima – kaze Ibro i otkriva kako se osećao kada je prvi put stao na Grandovu scenu:

-Imao sam jako veliku tremu, samo sam mislio na nastup i kako će sve to da izgleda, kako ću ja da sve to da svarim u sebi i kako ću da se ophodim prema žiriju što se pesama tiče. Hvala Bogu, pa je sve ispalo kako treba što je i rezultiralo mojom pobedom na tom takmičenju.

Ibro je poznat kao neko ko karijeru gradi na pesmama, a ne na skandalima i pričama iz privatnog života. Za nas je napravio mali izuzetak pa je otvoreno priznao kakve poruke od devojaka dobija na društvenim mrežama i kako reaguje kada mu se neka dama udvara.

Capture 13 19

-Često se pominju te moralne i nemoralne poruke, sve zavisi kako ti protumačiš tu poruku i da li je ona zaista nemoralna. To treba, kako mi kažemo u Bosni da se dobro pročešlja i da se vidi kakva je to poruka, ja sam momak koji čita sve, čak i zahteve za poruke gledam da ne izbegavam, uvek pročitam šta ljudi šalju i pišu – kaže Ibro i otkriva da li sa jednom devojkom upoznao upravo preko Instagrama i kako se ta komunikacija na kraju završila:

-Jesam, ne mogu da se pohvalim da je to baš često, retkost je, ali jesam. Ne mogu da kažem da se to završilo slavno, ali na nekoj sredini. Ja nisam imao mnogo partnera u svom životu, ali ono što sam imao, i dalje sam u dobrim odnosima. Ne znam da li može na prste jedne ruke nabroje, neko sam ko kad zavoli to bude onako kako treba – kazao je pevač.

Na samom kraju razgovora pitali smo ga da li je spreman za novu ljubav, a njegov odgovor će sigurno iznenaditi mnoge.

-Odakle vi znate da ja imam staru ljubav?(Smeh) Spreman sam ja, ali sam se sada usresredio na karijeru i na taj neki život muzičara, pevača, estradne ličnosti- zaključio je Ibro, a u nastavku teksta pogledajte video:

Foto: youtube/grandonline,
Autor: A. Milinković