Darko Lazić priznao koju devojku nikada nije preboleo: „To je život“

88f73c2ea65eab39ecb6be9191c6aa6e80a26906

Iako je ponovo stao na ludi kamen, ljubavni život Darka Lazića ne prestaje da intrigira javnost. Upravo zbog toga bivši pobednik „Zvezda Granda“ rešio je da ogoli dušu i otkrije do sad nepoznate detalje iz privatnog života.

– Nisam se ja verio, ja sam se oženio. Svaki put kad se verim, ja pobegnem, tako da sam se ovaj put oženio. Imali smo građansko venčanje, čekamo da prođe sve ovo… Andreana je moja kuma od ranije, a ovog puta moram da obnovim staro kumstvo, valja obnavljati stara kumstva. Imam veliku podršku od strane ljubavi i mislim da je to jedina stvar koja čoveka može da podigne u životu. Prvi je bio brak, druga samo veza, moja deca su moja svetinja. Voleo bih da imam mnogo dece, nikad nije dosta, voleo bih bar još dvoje dece – isprčao je Lazić.

350432377 278032791340084 2765131963383124643 n
Instagram/darkolazicofficial

Nakon turbulentnih odnosa sa Marinom i pevačicom Anom Sević sa kojima ima decu čini se da je sve došlo na svoje te Darko priznaje da je danas sa bivšim ljubavima u korektnim odnosima, ali i da je konačno okrenuo novi list zahvaljujući Katarini.

– Sa Marinom i Anom sam u kontaktu. Alekseja viđam stalno, moram češće da viđam ćerku. Svi mi imamo neki bes, ljuti smo zbog nečega i gledamo da preko dece nešto ispraznimo… Lorena je ista majka, a Aleksej je na mene. Neki misle da sam ja previše strog roditelj, ali bolje je tako. Desilo se da spustim ručnu, a to je da se zaljubim ozbiljno. Mislim da se nikad nisam ni odljubio od nje. Malo smo se razišli, ali smo svih 14 godina bili u ljubavi. To je život, nema tu šta da se krije. Ja sam u tim nekim trenucima bio klinac, nisam bio spreman. Uvek smo bili u kontaktu i voleli smo se i poštovali uvek – priznao je Darko u Premijera vikend specijalu.

Inače, Darko i njegova sadašnja supruga Katarina se bukvalno ne odvajaju, a po svemu sudeći popularni pevač se konačno skrasio o čemu je nedavno govorila i njegova lepša polovina.

Nadam se da se jeste smirio sa mnom- našalila se pevačeva lepša polovina, a pevač je otkrio detalje njihove ljubavne priče:

– Katarina i ja se poznajemo 13 godina, davno smo bili u vezi i uvek smo se poštovali. Bili smo u kontaktu, viđali se i pili piće, tako da je uvek u mom životu. Ja se zapravo nikad nisam ni odljubio od Kaće, samo smo se razišli jer nije bilo pravo vreme za nas. U tom smislu sam uvek sve druge varao s njom. Ona je imala svoju vezu i brak, posle se razvela, isto kao i ja, i zašto da ne budemo zajedno? Smatram da je bolje da čovek sačeka da sazri. Mislim da smo tek sad prošli sve i možemo da uživamo zajedno do kraja života.

340514781 931770648110415 2852437644094193923 n
Instagram/darkolazicofficial

BONUS VIDEO

POGLEDAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović