Login/Registracija

Ostavila žiri u šoku, Popović joj odmah dao obećanje: Da li se sećate takmičarkine sestre koja je izula studio iz cipela? (VIDEO)

Da muzika teče genima porodice Smiljanić uverili smo se kada je sestra prošlogodišnje takmičarke Mie potpuno neočekivano stala na scenu i zasenila ceo žiri.

Na nagovor Saše Popović, simpatična Maša pustila je glas na Grandovoj sceni i u duetu sa sestrom zapevala Cecin hit „Neću dugo“.

-Stvarno ćete da pevate bez matrice? Pa kako ćete da pogodite intonaciju?- zanimalo je Saleta iako sestre nisu marile već samo pustile glasove i priredile pravu magiju u studiju.

Žiri je bio šokiran, a publika u studiju ih je pozdravila ovacijama i gromoglasnim aplauzom.

-Da li je ovo moguće?! Mašo hvala puno! Fenomenalno je bilo– očaran je bio Sale, a komplimenti su pljuštali i od strane članova žirija.

-Što se Mie tiče, fenomenalna je, ima samo devetnaest godina. Prelepa je i prezgodna, muzikalna, a u to me još više ubedila kada je pevala sada sa sestrom-svoje oduševljenje tom prilikom nije krila ni Ana Bekuta.

Mia nije krila sreću što je doživela da i scenu „Zvezda Granda“ podeli sa najvoljenijom osobom za koju tvrdi da joj je tokom takmičenja bila anjveća podrška.

Hoću da se zahvalim što ste doveli Mašu ovde zato što smatram da ne mogu ovde da pokažem maksimum sebe osim kada sam sa njom- rekla je Smiljanićeva, a Popović joj je tada rekao da obavezno naredne godine dođe sa sestrom i da se takmiče u duetu.

Da li će se zamisao Saše Popovića u novoj sezoni ostvariti ostaje da vidimo.

U videu na početku teksta pogledajte kako su sestre Smiljanić izule studio iz cipela.

BONUS VIDEO: Najgori nastupi u „Zvezdama Granda“

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović