Login/Registracija

Verila se Ajša Kapetanović? Dečko je iznenadio u Parizu, fotografije sve govore

Nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“ Ajša Kapetanović provela je nekoliko nezaboravnih dana u Francuskoj, gde je uživala u društvu novog dečka, klavijaturiste Damira Muslića koji ju je, sudeći po objavama na društvenim mrežama i zaprosio.

Novopečeni par je objavio nekoliko zajedničkih fotografija, ali ona ispred Ajfelovog tornja na kojoj poziraju sa crvenim balonima zbunila je njene pratioce na Instagramu, zbog čega su mnogi pomislilia da je veridba pala baš u Parizu.

Da li je rekla „da“? – stoji u opisu fotografija, među kojima se našao i Ajšin i Damirov crtež.

Nakon toga na njihovom profilu osvanula je i fotka na kojoj poziraju ispred Mona Lize, čuvenog Leonarda Da Vinčija, ali i Ajšin komentar na Damirovo pitanje „da li je rekla da“.

-Ova na crtežu ili ja?-pitala je Ajša, a momak joj odgovorio:

Mislio sam na Mona Lizu.

Kako se posle razvoda Ajša trudi da detalje iz privatnog života sačuva od očiju javnosti, ne bi čudilo ni da pokušava da prikrije i ovako važan korak u novoj vezi sa Damirom.

-Momak mi je velika podrška u karijeri, samim tim što je duže u ovom poslu i što smo u isto vreme i saradnici, što bi se reklo drim-tim-rekla je nedavno za Grand i otkrila razloge zbog kojih je stavila tačku sa ocem svog sina Kana.

Mi smo se razišli, nismo se svađali, prosto nije nam išlo. Najbitnije je da smo se u miru rastali i da smo sretni svako na svom putu. Ostali smo u prijateljskim odnosima, što smatram da je veoma bitno za dete, zapravo najvažnije. Sada sam srećna i zadovoljna, za sebe kažem da sam uvek zaljubljenaNisam navikla na život bez ljubavi, mislim da je lepo imati nekoga ko će biti oslonac, pogotovo u ovakvim trenutcima– rekla je Ajša za Grand.

BONUS VIDEO: Svadva Darka Lazića u Brestaču

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić