Bojana Lazić nikad iskrenije o svojoj karijeri: „Kruže moji videi na mrežama, PROZIVAJU ME“ (VIDEO)

IMG 1058 1

Pravo osveženje u žirijskoj stolici najpopularnijeg muzičkog šoua „Nikad nije kasno“ čeka vas već sutra. Atraktivna plavuša i nekadašnja voditeljka Grand televizije Bojana Lazić sa ushićenjem je ušetala u studio ne krijući sreću što je dobila priliku da se pridruži ekipi vaše omiljene emisije.

-Toliko sam danas uzbuđena i skupile su mi se emocije jer sam jako dugo radila na Grand televiziji. Nakon odlaska i prelaska na Pink nisam imala nikakav kontakt. Zato mi je ovo čast i presrećna sam što sam deo emisije.- poručila je za Grandov portal ne skidajući osmeh sa lica.

Dokaz da je ostala u sjajnim odnosima sa celom ekipom Granda su zagrljaju sa bivšim kolegama, a posebno onaj sa Žikom Jakšićem. Bojana ne krije da je njegov poziv itekako ganuo, što smo videli i na njenom licu.

-Žika i ja smo u fenomalnim odnosima! Baš smo se pre neki dan sreli na jednoj svadbi i izgrlili smo se i izljubili. Mislim, ja sam sa kompletnom ekipom Granda u savršenim odnosima, što govori kakvi su oni ljudi, ali i kakav sam i ja čovek. Kod nas nikad nije bilo sujete, ni ega. Niko se nije naljutio kada sam otišla, več su mi samo poželeli sreću što moje pojavljivanje u „Nikad nije kasno“ i dokazuje- objasnila je voditeljka.

BOJANA LAZIC NNK SNIMANJE 13102022 FOTO ELENA 2 ok

Što bi rekli „što zračiš, to i privlačiš“, a sa tim se slaže i Bojana kojoj su se sve kockice savršeno uklopile. I na poslovnom i na ljubavnom planu cvetaju ruže, te nas ne čudi što voditeljka izgleda nikada bolje.

-Ko god me vidi kaže da nikada nisam bolje nisam izgledala, ali ja se godinama unazad trudim da izgledam negovano i pedantno. To je generalno moj stil života, veoma vodim računa o svom izgledu. Takav mi je i posao, mada sam i ja esteta po prirodi. Ali sam već dugo i zaljubljena, nekih tri godine pa me i to ispunjava. Naravno za to je zaslužan i moj sin Mateja koji je već veliki, ima 13. godina. Sve je leglo na svoje pa onda verovatno tako i zračim. Baš sam zadovoljna- istakla je za Grand.

Nedavno je njena koleginica, voditeljka Jelena Dimitrijević bez blama predstavila sve svoje lapsuse sa kojima se voditelji svakodnevno susreću, a ni Bojana ne krije da je to sastavni deo posla te da se i njoj veoma često dešava da greši.

-(smeh) Često mi se dešava da zatrokiram. Pogotovo sad kada radim emisiju uživo, nije moguće da pet sati imaš istu koncentaraciju. Mada i kada pogrešim odreagujem šarmantno i samoj sebi se nasmejem. Meni je najveći problem što ja kada krenem da se smejem, ne znam da stanem, pa onda po društvenim mrežama kruže moji klipovi gde umirem od smeha. Više me zbog toga prozivaju. Sve emsiije koje sam do sada radila su bile uživo i onda ti uživo prenosiš i tu energiju, emociju, smeh i suze, ali ko radi taj i greši-priznala je Lazićeva.

Motiv Žikine emisije je ono čime se mnogi u životu vode, a za šta po Bojaninom mišljenju nikada nije kasno saznajte u videu – oduševićete se:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović/ I. Grk