Login/Registracija

Marko Gačić ima novo zanimanje? Pevač UPISAO FAKULTET: „Privlači me to“

Pevač neverovatnog talenta za muziku, Marko Gačić od kada se pojavio na Grandovoj sceni pleni i osvaja svojim vanserijskim glasom. Želju da napreduje i radi ono što najviše voli pokazao je još tokom takmičenja „Zvezde Granda“, ali ni nakon što se proslavio u estradnom svetu ne prestaje da uči i nadograđuje svoje znanje.

Uprkos činjenici da većina pevača ima završenu samo srednju školu, ima i onih koji pored uspešne karijere žele da steknu i zavidan nivo obrazovanja, a među njima je i Gačić.

-Ja ga zovem za emisiju i on mi kaže da je na predavanju i da će doći kada završi- otkrila je voditeljka Dragana Katić iako je Marko izbegavao da se pohvali.

-S obzirom na to da nisam na vreme upisao i kada sam trebao odlučio sam sad. Studiram dizajn zvuka, to je ono što me privlači. Nije da razmišljam da se bavim time, u smislu da mi to bude primarni posao, ali želim da naučim i voleo bih da znam da to radim. U tome vidim svoje slobodno vreme jer mislim da će me to opuštati- objasnio je pevač.

Nakon ovog priznanja Marko je dobio pregršt pohvala, ali i vetar u leđa zbog koraka koji je napravio, a bilo je i onih koji su prokomentarisali da se podmladio od kada je upisao fakultet.

-Toliko je sladak, nekako mi izgleda baš kao student (smeh)- našalila se Vesna Milanović i dodala da je to novitet kojim itekako treba da se hvali.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović