NAJEMOTIVNIJE IZVOĐENJE DO SADA: Bojana peva, suze same idu (VIDEO)

66ad18fa8e42ee750d1befcc20b5c80dc6249739

Pobednica šou-programa „Nikad nije kasno“ Bojana Barjaktarević jedna je od najomiljenijih i najvoljenijih pevačica koje su se pojavile u ovom muzičkom takmičenju.

Ona je pre dve godine odnela trostruku pobedu, a od tada nema dana da ne nastupa kako na raznim proslavama i veseljima, tako i na koncertima.

Na društvenoj mreži TikTok nedavno je osvanuo snimak pevače koja sedi za kafanskim stolom i nikad emotivnije izvodi numeru njene omiljene pevačice Zorice Brunclik „Ne dam ovo malo duše“.

Ispod videa su se samo nizali pozitivni komentari na račun njenog pevanja, a svi su saglasni da je nekadašnja veteranka jedna od najboljih pevačica narodne muzike.

Podsetimo, Bojana je dva puta pobedila opaku bolest, a o toj borbi je iskreno govorila i za naš portal.

– Lekari su mi rekli da je metastaza pod pazuhom. Operacijom su mi otklonjene 24 žlezde, pa je usledila hemoterapija i eto, pozitiva me je spasila Morate da se suočite sa tim i da se lečite. Slušam ja lekare, ali slušam i svoju intuiciju. Nikada nisam ležala kuči i sažaljevala se. Ja sam posle prve hemoterapije otišla na svirku da radim. Mene je doktor pitao da li sam normalna, ali ja nisam želela da razmišljam o tome več da budem sa ljudima i radim kazala je pobednica.

BONUS VIDEO:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković