Takmičarova podrška se pobunila: „Saša Popović je to namerno uradio“

dino suljic zvezde granda
Danijel Stojčić i Dino Suljić Zvezde Granda

Veliko oduševljenje publike, ali i stručnog žirija izazvali su talentovani momci Danijel Stojčić i Dino Suljić.

Njihove savršene interpretacije čuvena osmorka nagradila je ukupnim brojem glasova, a kako pravila nalažu usledilo je natpevavanje.

Ipak, žiri je prednost dao Cecinom kandidatu Suljiću koji je prošao direktno u naredni krug, dok će se Violetin takmičar večeras boriti u baražu.

-Mentori su imali baš dosta vremena da rade sa kandidatima što se i vidi sada, tako da će biti jako teško odrediti koja dva muška i koja dva ženska takmičara treba da napuste takmičenje. Inače, kada završimo treću emisiju šestog kruga vratićemo nazad u takmičenje dva muška i dva ženska kandidata- objasnio je Saša Popović, nakon čega se našalio sa Dinom Suljićem.

-Moram da pozdravim posebno moju mentorku Cecu koja večeras nije sa nama i moram pozdraviti dijasporu, opomenuli su me da ako ih ne pozdravim možda ne bude glasova u finalu- rekao je Dino i nasmejao sve u studiju.

dino suljic zvezde granda
Dino Suljić Zvezde Granda

-Opa, opa, vidi ti njega, pa on može da bude i voditelj. Alo Vojo, gde si Vojooo?!- dobacio je Saša.

-Danijel i Dino su baš dobri drugari, a Sale je to namerno namestio da oni pevaju jedan protiv drugog- našalio se Danijelov brat.

dino suljic zvezde granda

Nakon malo šale i mnogo smeha, usledili su komentari žirija, a prve pohvale stigle su od Marije Šerifović.

-Dobri su bili iako sam dala prednost Dinu jer je pevao čistije. Mada Danijel zna šta ja mislim o njegovom pevanju- rekla je Mara, a Đorđe David je za razliku od koleginice prednost dao Violetinom kandidatu.

-Mislim da si u odnosu na prošli krug napravio ogroman skok i ja sam to nagradio- rekao je roker.

Danijel Stojčić Zvezde Granda – Live

Komplimente i savete takmičarima udelio je i Aleksandar Milić Mili.

-Dino je bio ubedljiviji iako su obojica odlični. Nastupi su bili dosadni ali ste vas dvojica fantastični pevači. Ne znam kako to jer obojica imate energiju i glasove. I Dino molim te ispravi se, ja da imam glas kao ti išao bi sa nosem na plafonu. Malo se ispravi i deluj sigurnije- poručio je Milić.

dino suljic zvezde granda
Dino Suljić Zvezde Granda i Danijel Stojčić

Istog stava kao Đorđe David bila je i njegova koleginica Snežaa Đurišić.

-Da nije bilo pevanja akapelo dala bih prednost Dinu, ali sam ovako ocenila ono što sam čula i po mom mišljenju je bio Violetin kandidat. Zapravo, on je imao manje grešaka. Inače ste obojica odlični- objasnila je Sneža, a poto zapevala i na delu objasnila takmičarima greške.

dino suljic zvezde granda
Danijel Stojčić Zvezde Granda

Oduševljen vokalima kandidata bio je i Dragan Kojić Keba koji je u ovom duelu prvi dao glas takmičarima.

-Žao mi je što obojica ne idete dalje, ali je Dino bio malo tačniji i sigurniji. I naočare nosi kad budeš postao zvezda, što ćeš sigurno postati, siguran sam, a do tada ne nosi- savetovao je Keba Danijela, zbog čega se Saša našalio.

-Keba kad se rodio odmah je stavio naočare- dobacio je Popović, a Sneža je kolegi udelika kompliment koji su svi aminovali.

-Od kad postoji kao pevač, Keba je najelegantniji i najmodernije obučen od svih muških pevača u folk muzici- dodala je Snežana.

dino suljic zvezde granda

Bosanac je poput kolega, udelio niz saveta kandidatima, a na samom kraju Viki se pobunila.

-Pa nisam zadovoljna, moj kandidat je u preglasavanju trebao da dobije predost i da ide dalje jer smatram da je bio bolji. Naoravio je iskorak u odnosu na prošli krug iako je i Dino bio fantastičan. Mislim da sam oštećena kao i mnogo puta do sad- iskrena je bila Violeta Miljković što je izazvalo raspravu u studiju koju je ubzo Saša Popović prekinuo.

Dino Suljić Zvezde Granda – Live:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/F. Pavlović,
Autor: J. Jović