Od napuštanja takmičenja do velikog finala: Ko je Antonija Čerkez kojoj je Popović dao drugu šansu u „Zvezdama Granda“

0A0A0599

Antonija Čerkez nakon neočekivanog napuštanja takmičenja vratila se u ovoj sezoni da nastavi gde je stala i da novu šansu ostvarenju muzičkih snova, kada se nakon deset meseci borbe plasirala u veliko finale.

Iako šira javnost upoznala u „Zvezdama Granda“, muzička priča dvadesetodmogodišnje takmičarke iz Širokog Brijega počela je u ranom detinjstvu, a prvi nastup imala je pre desetak godina o čemu je svojevremeno govorila za Grand.

0A0A0580

-Bila je svadba u Ljubuškom. Tada sam imala uz sebe još jednu pevačicu. S tim što sam ja od rođenja u muzici, moji su išli a i ja u muzičke škole. Bilo je tada treme u smislu hoću li se uhodati. Više sam bila u strahu hoću li da znam tekstove pesama. Kada se danas setim toga, sada mi je to, ih. Danas i kad pogrešim nastavim dalje kao da ništa nije bilo – otkrila je Antonija koja se prvi put prijavila za „Zvezde Granda“ u sezoni 2021/22.

– Sasvim slučajno sam se prijavila za takmičenje „Zvezde Granda“. Inače, dosta sam spontana. Toj odluci najviše je doprinelo to što moji roditelji već godinama neprestano prate emisiju. Poželela sam da me gledaju na TV-u kao sve ostale kandidate u nadi da ću ih učiniti ponosnima– ispričala je svojevremeno Čerkezova.

Često ističe da joj najveću podršku pruža majka, a Antonija kaže da joj ona nije samo podrška već joj daje i savete koji joj pomažu tokom takmičenja.

-Svaka majka svom detetu kaže sve najbolje, normalno. Ona zna šta ću ja pevati, pre nego što odaberem. Ona je upućena u sve, zato što svaki dan pita – objašnjava pevačica.

IMG 4883

Kada se prvi put pojavila na Grandovoj sceni, pokupila je velike simpatije javnosti kako zbog glasa, tako i zbog scenskog nastupa na šta je posebno bio ponosan njen mentor Dragan Stojković Bosanac koji joj od početka predviđa veliku karijeru.

– On me toliko podržava i nekako veruje u mene. Daje mi tu snagu koja mi je potrebna da prevaziđem svaki strah kada izađem na scenu. I kada izađem, uvek mi je cilj da on bude zadovoljan. On mi je istovremeno i krajnji kritičarOn uvek kaže „Briga te, znaš sa si tu s razlogom i da niko drugi nema bolji od tebe“ – rekla je o svom mentoru za naš portal.

antonija cerkez pogodila Bosaca pesmom pravo u srce 8

Nakon što je u prvom krugu prebrodila tremu koju priznaje da je imala zbog velikih imena koja sede u žiriju, Antonija je već prilikom drugog pojavljivanja napravila šou kada su Saša Popović i Dragan Stojković Bosanac izašli na scenu tokom njenog izvođenja pesme „Minus i plus“.

Uprkos velikoj podršci i pohvalama koje je dobijala, nakon šestog kruga donela je neočekivanu odluku da napusti takmičenje iz privatnih razloga koje nije želela da otkriva.

-Ne bih da pričam o tome, jer to je u vezi sa mojim privatnim životom. U međuvremenu sam radila i daljeRoditelji su uvek uz mene. I kada sam mislila da ne mogu više, i kada mi je bio najteže, oni su uvek bili tu uz mene. Verovatno da njih nije bilo u tim trenucima ne bih ni bila ovde nazad u ovom takmičenju– rekla je za Grand.

IMG 9920

Na obostranu radost, talentovana pevačica vratila se u ovoj sezoni u tim kod Dragana Stojkovića Bosanca, a oduševljenje njenim povratkom nije krio ni Mili.

-Antonija je po mom mišljenju jedan od najvećih potencijala koji se pojavio u ovom takmičenju i drago mi je da je vidim na ovoj sceni – govorio je Mili tokom prvog kruga za nju.

Njen direktan prolaz u finale nije iznenađenje za mnoge koji su prepoznali njen talenat i predanost muzici tokom cele sezone, a ona je u razgovoru za Grand otkrila svoje utiske.

-Čast mi je što ću biti u finalu „Zvezda Granda“. Daću sve od sebe i od sad ide strogi dogovor sa Bosancem oko svega i svih detalja, ne mogu trenutno reći šta očekujem. Nijedan krug nije bio lagan, ali Bosanac nije bio toliko strog, a sad imam osećaj da ću morati dobro da poslušam šta mi on kaže. Svi kandidati su dobri i biće gusto, moram priznati – objasnila je Antonija.

Podsetimo, veliko finale „Zvezda Granda“ emituje se naredne subote 8. juna od 21 sat i tada ćemo saznati ko će odneti titulu pobednika.

BONUS VIDEO- Antonija Čerkez- Zvezde Granda- Live:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: S. Čumić