Login/Registracija

Saša i Bosanac u epizodi ŽIKINA DINASTIJA: Zaigrali na sceni, žiriju pošle SUZE OD SMEHA

Iz tima Dragana Stojkovića Bosanca večeras nam se predstavila prelepa Antonija Čerkez (25) iz Širokog Brijega i otpevala pesme “Ti“ i veliki hit grupe Magazin “Minus i plus“.

Za vreme izvođenja druge pesme, Saša Popović i njen mentor Bosanac izašli su na scenu pa zaigrali pored Antonije u svom maniru. Nekoliko sekundi kasnije, ova dva veseljaka su se zagrlila pa oplela kolce i naterala članovima žirija suze na oči od smeha.

Na kraju, žiri je takmičarku nagradio sa svih 6 glasova. Bosanac je pohitao da joj čestita, a Antonija nije mogla da sakrije suze radosnice.

– Vas dvoje ste izveli ovaj ples identično Žika i Milan iz Dinastije! Znači jedan kroz jedan!- rekla je Marija pa dodala- Ja sam ustvari zbog vas dvojice dala glas.

– Ja mislim da ovako treba da izgleda zvezda “Granda“ , mislim na celokupni utisak– bila je kratka Ceca.

Sa druge strane Đorđe je imao i male primedbe na Antoniju pa se obratio Bosketu:

Kad je u tremi i frci, odlazi na nos i to moraš da izbaciš. Mnogo lep vokal imaš, i takođe momenat “cable guy“ u baladama se jako čuje. Mala, to moraš da sabiješ u svojoj glavi.

Ma možda najbolje da ne kvarimo ovu sreću i idilu- rekla je Marija.

– Zašto Marija? Daj malo da kažu Ceca, Mili, Ana moja a Viki pogotovo pa da se posvađamo. Šalim se naravno. Hvala što ste osetili šta je muzika, ples, šta je razdraganost- poručio je Stojković pa se obratio svojoj kandidtkinji.

– Antonija, Saši se obraćaj, njemu igraj, inače ode mast u propast! Pričam ti to sve vreme- našalio se Dragan.

Kandidatkinja je zatim objasnila da je sa Bosancem imala samo jednu probu, na šta se žiri začudio jer je svakako bila jako dobra na sceni.

– U 22h sam išao na probu, direkt iz pidžame u trenerku- ispričao je Boske.

Foto: Munja/ Luka/ Eli,
Autor: T. Bogavac