„Ne bežim od žena“, Dejan Drašković pokazao suprugu, pa otkrio da li ima ljubomore u braku, njena reakcija iznenadila sve (VIDEO)

Capture 7 6

Od prvog kruga kada se pojavio na velikoj Gradovoj sceni, pa do trećeg pevač Dejan Drašković ne prestaje da iznenađuje publiku i žiri svojim nastupima u emisiji „Nikad nije kasno“.

Mnogi tvrde da je ovonedeljni nastup bio najbolji do sada, a veteran priznaje da uvek daje svoj maksimum bez obzira da li je pred kamerama ili na nekom drugom nastupu.

IMG 0393

-Ja sam uvek kritičan prema sebi, i u prvoj i u drugoj emisiji imao sam nekoliko sitnih zamerki. To nije tako čudno kada je ovolika scena u pitanju, trema učini svoje iako nisam poznat kao tremaroš znam da se ovo emituje pred milionskim auditorijumom, pa sigurno postoji mali procenat treme – počeo je on za Grand i dodao:

-Tako ja uvek radim, čak i na svirkama, gde god da pevam ja dajem poslednji atom snage, poznat sam po tome. Iako neki muzičari kalkulišu, pa gledaju imam svirku sutra ili prekosutra, treba se sačuvati. Kod mene toga nema, mene atmosfera ponese i ja ga rokam u maskimalne visine.

IMG 0414

Kako je u revijalnom delu emisije nastupio sa pevačicom Tamarom Milutinović mnogi su mu zamerili to što nije bilo malo više bliži sa njom tokom pesme, a njegov odgovor na ovo pitanje iznenadiće sve.

-To nije zbog moje supruge, nego sam čuo da se Tamara skoro udala pa ne znam da li je suprug ljubomoran, pa da se previše ne približavam. Mada nisam poznat kao neko ko beži od žena, ako treba da se dokažem, čekamo sledeći duet – dodaje veteran kroz osmeh.

Capture 7 7

Njegova supruga prvi put je stala pred naše kamere, a u razgovoru je priznala da li ima ljubomore u njihovom odnosu i kako ona gleda na Dejanovo specifično zanimanje.

-Ja njega uvek podžavam potpuno u svemu, normalno je i prirodno da se tako ponašaju na sceni. Da sam ja na njegovom mestu bila, čak bi bila i prisnija, sve je to normalno – zaključila je Dejanova supruga.

U videu pogledajte šta su oni rekli još pred našim kamerama.

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković/I.G