Šta to Beta Sudar i Nermin Handžić imaju zajedničko? Takmičarka šokirala priznanjem: „Bilo mi je zanimljivo“ (VIDEO)

Retko ko se može pohvalit besprekornim glasom, ali i savršenim stasom, kao što je to prošle subote u „Zvezdama Granda“ učinila Beta Sudar koja je prikupila komplimente stručnog žirija.

Dragan Stojković Bosanac šarmantnu Betu uporedio je sa svetskom zvezdom Madonom, ne sluteći da se pevačica bavila fudbalom, o čemu je govorila za Grand.

-Ja sam 6 godina trenirala fudbal kod nas u Slavoniji. Bilo mi je super zanimljivo, imali smo odličan tim, ali kako sam nakon nekog vremena odlučila da se ozbiljnije pozabavim muzičkom karijerom morala sam da se odlučim za jedno. Naravno, pevanje je mnogo veća ljubav i za to sam se opredelila – otkrila je Beta.

beta sudar
Beta Sudar

Inače, Beta nije jedina u „Zvezdama Granda“ koja je veliki ljubitelj ovog sporta. Fudbal je trenirao i nekadašnji pobednik Nermin Handžić, koji je baš poput Bete, bio u timu Viki Miljković.

-Mislim da je to jedan dobar trening, sport kojim svi treba da se bavimo. Ali kada se treba opredeliti i kada misliš da imaš dobre ideje koje želiš da podeliš sa publikom, onda treba ipak da se pređe na taj drugi deo, a to je za mene pevanje – objasnila je Beta i priznala da je vatreni navijač na fudbalskim utakmicama.

-Pratim i dalje utakmice. Iskreno, Ligu šampiona ne previše, ali domaće prvenstvo pratim intenzivnije. Tu odlazim i na utakmice.

beta sudar
Beta Sudar

Ipak, na pitanje za koga navija, takmičarka nije želela da odgovori.

-Kako kažu, „svi navijaju za neki klub, najbolje je navijati za svoj džep“. Svi su dobri na svoj način, ne bih da se izdvajam u neke grupice, jer svako ima svoje navijače. Ja sam da kažem neutralna i neka tako bude. Ko je bolji nek pobedi – poručila je Beta.

beta sudar fudbal
Beta Sudar

Takmičarka je inače nastupom u poslednjoj epizodi šoua „Zvezde Granda“ očarala žiri koji nije štedeo glasove i komplimente koje joj je zasluženo dodelio.

-Prezadovoljna sam jer sam obezbedila direktan prolaz iako sam imala jaku suparnicu koja će se verovatno dobro snaći u baražu. Trudili smo se, vežbali smo i dobro je prošlo – rekla je kandidatkinja koja je osim glasom fascinirala žiri i stajlingom.

-Odlučila sam da ponesem nešto malo drugačije ovoga puta, da malo pomerimo te granice kako ne bi bilo sve nešto viđeno– dodala je u razgovoru za Grand.

beta sudar fudbal
Beta Sudar

Beta je priznala da je napokon uhvatila zalet i da je konačno sigurna u sebe na sceni.

-Neko se pokaže na početku odlično, pa kasnije krene da pada. Meni je verovatno bio potreban sedmi-osmi krug da bih zablistala. Ali mislim da nema više slabijih i jačih protivnika, rekla bih da smo ostali svi jako dobri pevači i da će biti jako teško u sledećim krtugovima – rekla je Beta i otkrila koje savete je dobila od svoje mentorke Viki Miljković pre poslednjeg nastupa.

-Savetovala me je da se prvenstveno opustim. Umem da imam nekad nezadovoljstzva na generalnoj probi, zbog čega mi je ona rekla da sve to zaboravim, da se opustim i da pevam jer će tako biti najbolje. I evo, stvarno je tako i bilo– istakla je pevačica.

beta sudar
Beta Sudar

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić