Savetovali ga da ‘skine bojler’, a njegov nastup je na listi najboljih u istoriji „Zvezda Granda“: Da li se sećate izvođenja koje je Šabana Šaulića ostavilo bez teksta? (VIDEO)

nikola ajdinović zvezde granda

Takmičenje „Zvezde Granda“ lansiralo je mnoge pevače u velike estradne zvezde, ali malo je onih o čijim nastupima se govori i nekoliko godina kasnije.

Definitivno jedan od nastupa koji se rangirao u listu najboljih je nastup Nikole Ajdinovića koji nakon 8 godina broji čak 23 miliona pregleda.

nikola ajdinović zvezde granda

Iako je drhtao od straha, Nikola Ajdinović, danas poznatiji kao šećer, numerom „Majko sve ti opaštam“ ostavio je žiri i publiku bez daha.

-Vidi ga što je nervozan kao pčela- rekla je Marija kad ga je ugledala na sceni.

Bez mnogo razmišljanja žiri mu je već posle prvog takta dao svih šest glasova, a gotovo da nema osobe u studiju koja nije đuskala dok je Nikola izvodio Šabanovu pesmu.

U prvom krugu 2014. godine si oduševio žiri, a onda se nešto desilo, ne mogu da se setim šta tačno- rekao je tada Saša Popović.

nikola ajdinović zvezde granda

Čak ni Dragan Stojković Bosanac nije mgoao da sakrije poduševljenje te je Ajdinovića obasipao komplimentima.

-Ti si od svega ovoga što smo do sad čuo za mene najbolji. Tvoja ritmika, intonacija, tvoja fraza, dikcija, ma sve mi je super. Bio bi fantastičan i da sviraš nešto- rekao je Boske tom prilikom, a sa njim se usaglasila i Marija Šerifović.

-Sve se slažem sa Bosancem, ali mislim da je jedan od glavnih razloga zašto ti tako pevaš, ta tvoja čokoladna boja kože- našalila se pevačica i nasmejala sve u studiju.

Marija, mislim da grešiš, bilo je toplo leto mislim da si se mnogo sunčao!- dobacio je Popović.

nikola ajdinović zvezde granda

Ipak, komentar Šabana Šaulića čekao se sa najvećim nestrpljenjem, budući da je Ajdinović imao hrabrosti da pred njim tpeva jednu od njegovih najtežih numera.

-Ja sam uglavnom belji zimi, inače imam i ja čokoladnu boju (smeh). Šta reći…. Čekao sam prvu strofu i izgurao si odlično, ali kad si pukao refren shvatio sam da se radi o izvanrednom pevaču. Ne znam kako si ti prošli put ispao, ali ti si vrhunski pevač- poručio mu je Šaban.

nikola ajdinović zvezde granda

Jedna od najvećih kritičarki bar kada je reč o fizičkom izgledu i stajlingu je Jelena Karleuša, a na veliko iznenađenje svih ona je Nikolu pohvalila za izbor odevne kombinacije, ali i za ceo performans.

-Dečko od čokolade treba da se drži ovog stajlinga. Muzika ti je u krvi, pokret ti je u krvi i ti si rođen da budeš zabavljač. Oduševio si me, svaka čast- istakla je JK, nakon čega su takmičarua Bosanac i Saša posavetovali da skine koji kilogram.

-Skini malo taj bojlerčić!- poručili su Nikoli.

U videu ispod poslušajte kako je Nikola Ajdinović otpevao Šabanov hit u „Zvezdama Granda“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/Grand,
Autor: J. Jović