Nikolina Kovač održala emotivan govor, dotakla se i Saše Popovića: „Niko ne bi znao za mene“ VIDEO

Bivša učesnica „Zvezda Granda“, a danas popularna pevačica Nikolina Kovač organizovala je promociju novog albuma pod nazivom „Živim za ljubav“ u jednom prestoničkom restoranu i već na samom početku održala emotivan govor.

Kako kaže, njen život se potpuno promenio kada se prvi put pojavila u „Zvezdama Granda“, davne 2011. godine.

nikolina kovač zvezde granda

Ne samo što su milioni čuli za njen talenat, već je zahvaljujući takmičenju upoznala svog sadašnjeg supruga Sašu Kapora.

-Ovo je najvažniji trenutak u mojoj karijeri, jer sam objavila album prvenac koji apsolutno mene opisuje- rekla je pevačica pred Grandovim kamerama i priznala da je čekala nekoliko godina da se osmeli da napravi ovako veliki korak i objavi svoj prvenac.

-Možda sam smatrala da moje pesme nisu dovoljno dobre, negde sam se dvoumila šta i kako treba, ali sam na kraju istrajala i skupila hrabrost da dođem do cilja i da podelim moju priču- poručila je sa osmehom.

nikolina kovač zvezde granda

Uprkos popularnosti i slavi, Nikolina svoje početke nikada nije zaboravila, ali i sve one koji su joj pomogli kada je kročila u svet muzike.

-Moji počeci su vezani za „Grand“ produkciju i ja sam prezahvalna njima. Evo, i sada mogu da kažem, da se nisam pojavila u tom takmičenju niko ne bi znao za mene-zaključila je Nikolina, a da je ta ljubav i kolegijalnost obostrana svedoči dolazak naše ekipe, ali i Vesne Milanović i Dragane Katić koje su joj podrška od prvog dana u Grandu.

Šta je još rekla Nikolina poslušajte u videu na početku teksta.

nikolina kovač zvezde granda
IMG 20240620 WA0055

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: N. Pantelić/K. Marković,
Autor: J. Jović/N. Pantelić/K. Marković