„Ovo je put koji sam birala“, Važan dan za Nikolinu Kovač, Saša Kapor je ne ispušta iz zagrljaja VIDEO

Bivša učesnica „Zvezda Granda“, a danas popularna pevačica Nikolina Kovač organizovala je promociju novog albuma pod nazivom „Živim za ljubav“ u jednom prestoničkom restoranu.

Pevačica se pojavila u elegantnom belom kompletu, dok je njen suprug rešio da ponese atraktivno odelo, narandžaste boje.

Nikolina Kovaš i Saša Kapor
Nikolina Kovaš i Saša Kapor
Nikolina Kovaš i Saša Kapor
Nikolina Kovaš i Saša Kapor

Mnogi pevači kažu da je veoma hrabar potez u današnje vreme objaviti album, ali za Nikolinu ova odluka nije bila teška, jer je kako kaže, sve je radila sa mnogo ljubavi i uz podršku supruga Saše Kapora.

Malo ko zna da je pevačica sve numere sa novog albuma napisala sama.

Kako se potrudila da sve bude savršeno, Nikolina je angažovala dekoratere i prostor gde promoviuše svoj novi album učinila bajkovitim.

nikolina kovač
Nikolina Kovač
nikolina kovač
Nikolina Kovač -promocija albuma

Ipak, ekipi Granda najviše je za oko zapala poruka dobrodošlice na samom ulazu.

-Ovo je put koji sam birala i nikada tu ne bih ništa menjala, jer to sam ja, kroz ljubav dišem, kroz ljubav osećam. Ovo je pustolovina u koju sam hrabro uplovila, ovo je priča, priča raznih emocija koju sam doživela, koju sam kod drugih prpeoznala- poručila je pevačica.

IMG 20240620 WA0053

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: N. Pantelić/K. Marković,
Autor: J. Jović/N. Pantelić/K. Marković