Login/Registracija

Uroš Živković otvorio dušu, progovorio o udvaranjima: „To je sastavni deo posla“ (VIDEO)

Pevač Uroš Živković doterao je fizički izgled i svoju liniju, a na snimanju prve emisije muzičkog takmičenja „Nikad nije kasno“ otkrio je kako će „suditi“ učesnicima u ovom šouu, s obzirom da će se naći u žiriju prve epizode, ali i ko mu je najveći kritičar i kako reaguje na silna udvaranja devojaka, sa kojima se poprilično susreo toom ovog leta.

-Definitivno je fotograf Zoran Kuzmanović Munja moj najveći kritičar što se tiče mog fizičkog izgleda evo već punih 8 godina – rekao je Uroš i dodao da je speman i da trenira sa kolegama, a jedan od njih pojaviće se takođe u ovom šouu.

UROS ZIVKOVIC ZGS SNIMANJE 19042023 FOTO FILIP 77 ok

Uroš je priznao i da neće biti strog u ocenjivanju kandidata, i detaljno je opisao razoge zbog kojih će možda biti i blagonaklon prema takmičarima.

-Meni je privilegija, ali je istovremeno malo nezahvalno da u svojim godinama ocenjujem ljude koji su stariji od menei mogu skoro i roditelji da mi budu. Ali pošto imam iskustvo u takmičenju i u muzici, verovatno im je potreban neki savet, a posle 10 godina pevanja sigurno imam šta da kažem. Ipak ne bih kritikovao mnogo, a i svako od kandidata prolazi neku audiciju pre takmičenja i nisu slučajno na ovoj sceni. Moja je uloga da napravimo dobar štimung – priznao je pevač.

UROS ZIVKOVIC FOTO MUNJA OK 7

Uroš je ovog leta nastupao na nizu koncerata i mnogi su mišljenja da mu je krenula kariejera uzlaznom putanjom.

-Otvorila mi se prilika i uglavnom sam radio po klubovima, a manje po privatnim veseljima. Većina pevača koja ima neku ambiciju ka većoj karijeri jure te klubove i gostovanja. Kada imate svoju publiku koja dolazi na vaše lične nastupe, onda je to dobar pokazatelj u kom smeru idete. Godinama se borim za to svoje mesto i eto, dobio sam ga. I dobio sam ga, šta da kažem. Diskoteke su pune i super se provodimo – otkrio je Uroš.

749886886f6da046aa429445959b10442b9c24ad

Pevač je ispričao i kako reaguje na činjenicu da je omiljen među ženskim polom, u šta su se mnogi uverili koji su išli na njegove nastupe.

-Hvala Bogu da je tako i da me voli ženska populacija. To je sastavni deo posla, svesno sam ušao u to. Uglavnom devojke nisu toliko napadne, uglavnom dođu da se slikaju i malo popričamo. Zaista volim da posle nastupa ostanem i sat vremena i da ispoštujem svakog ko je to veče platio kartu. Svi su ti ljudi došli zbog menei treba ih ispoštovati u svakom smislu – rekao je Uroš.

BONUS VIDEO: Devojke opkolile Uroša Živkovića na nastupu u Crnoj Gori

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić/A.Milinković