Login/Registracija

Devojkama popadale vilice zbog Žarka Madžića, A NIJE ZBOG MIŠIĆA: Kada vidite KAKO OBAVLJA KUĆNE POSLOVE neće vam biti dobro: „Teže je od treninga“ (VIDEO)

574605f12fe47c822bab139eaaa47518f2592feb

Podela kućnih poslova na muške i ženske uzela je maha u modernom društvu, ali ne i za Žarka Madžića koji ponosno ističe kako je sposoban u domaćinstvu.

Iako je u potpunosti posvećen svom fizičkom izgledu, i nastupima, Madžić stiže i da vodi računa o čistoći u svom domu, što je sada pokazao na svom Instagramu.

ves
https://www.instagram.com/zarko_madzic/

Naime, on je objavio fotku prostranog veša i požalio se kako je to teže od svakog treninga, a onda je usledila i anketa za njegove pratice i video na kome je skinuo majicu i izbacio teg od 95 kilograma pitajući ih šta je teže.

https://www.instagram.com/zarko_madzic/

O kućnim poslovima, Žarko je svojevremeno govorio i za naš portal i oduševio sve pripadnice lepšeg pola koje su mislile da takav muškarac ne postoji.

Ja svaki dan čistim, samo da se zna i da usisavam. Stvarno radim kućne poslove, retko, ali radim. Najteža mi pada peglanje, to ne mogu da ukapiram (smeh), samo izgužvam, ali usisavanje, čišćenje, pranje veša to mi ide dobro. Naučio sam i sve programe na veš mašini, koji prašak ide, koji omekšivač. Spreman sam za ženidbu, ali mi ne pada na pamet – iskren je Madžić.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić