Login/Registracija

Nije bilo lako, ali su uspeli: Ovi kandidati oduševili su žiri, bilo je i suza

Prvi krug „Zvezda Granda“ doneo je nove izazove kako za kandidate koji prvi put pevaju na velikoj sceni, tako i za žiri koji se bori da u svom timu ima najbolje.

Neki od njih mentorstvo prihvataju olako, a neki pažljivo biraju kome će pokloniti svoje vreme i znanje. Čini se da je u tome najodlučniji Dragan Stojković Bosanac koji do sad ima najmanje kandidata, tačnije svega dva.

Ipak, ove subote dogodilo se čudo, kada je kandidat iz Hrvatske izrazio želju da bude u Bosketovom timu, a on ga, na veliko iznenađenje svih, iz prve prihvatio.

-Za jednog Hrvata pevati ovakve pesme i sa ovakvim trilerima, intonacijom i dikcijom, odličan si. Malo ćemo da doradimo. Ostani kakav si bio, i vidimo se u Zagrebu, ne?- nasmejao je Boske sve, dok je Sanja Kužet dobacila da se njegov tim konačno proširio.

-Čini mi se da vam je Igor treća sreća, da ste dotakli broj tri – konstatvovala je voditeljka.

Iako je panik išao kao alva, te mentori i nisu imali puno posla u odabiru novih članova tima, emisiju su obeležile suze mladog takmičara iz Makedonije koji je u takmičenje došao sa bakom.

Ja sam mu baka sa majčine strane. On nema ni oca, ni majku, ja sam mu jedina podrška. Umrli su mu i otac i majka- rekla je sa knedlom u grlu baka, nakon čega nije mogla da zaustavi suze.

Lavina emocija prelomila se studijom, a osim takmičara i njegove bake, suze nije mogla da zadrži ni Ceca Ražnatnović.

Nije lako, nije jednostavno. Specifična je situacija, ali Bojane vidi „Zvezde Granda“ su jedna velika porodica, prema tome dobio si tu jednu veliku porodicu, mnogo prijatelja, trudi se i čestitamo ti što si prošao u drugi krug– objasnio je Popović.

Pojedini takmičari imali su tremnu, a neki su bili toliko samouvereni da su odbrusili svojim mentorima (VIŠE O TOME OVDE).

Ali od 20 kandidata samo njih 10 uspelo je da fascinira žiri svojim talentom.

U nastavku teksta pogledajte ko su mentori i njihovi kandidati koje ćemo gledati u drugom krugu.

Mentor Ceca: Bojan Ilievski

Mentor Bekuta: Ivona Damjanović i Ljiljana Milanković

Mentor Mili: Milorad Petrović

Mentor Viki: Branka Sokolovska

Mentor Marija: Nejra i Eki Prošić, Maja Jevtić

Mentor Snežana Đurišić: Lidija Matić

Mentor Đorđe David: Jasmin Alievski

Mentor Bosanac: Igor Juričko.

BONUS VIDEO- Iza kulisa pete epizode

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić