Login/Registracija

„Ona je prirodni talenat i dokaz da Srbija glasa“ Sandra Mladenović OČARALA Popovića i Mariju“ (VIDEO)

Članica žirija muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ gostovala je prošle subote sa Sašom Popovićem u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.

Njih dvoje su otvorneno govorili na brojne teme, a u jednom momentu su se dotakli i kandidata i finalista prethodne sezone.

Naime, u ovoj emisiji gostovala je i trećeplasirana finalistkinja Sandra Mladenović koja je otpevala svoj prvenac „Devojačke suze“, a Marija i Saša su imali sve pohvale na njen račun.

-Sandra je jedan prirodni talenat, koja se samo nadgradila u Zvezdama Granda i kada je dobila pravog mentora to se pokazalo kao jako dobro. Dobra joj je ova prva pesma, druga će biti još bolja, ona je pravi narodnjak i treba da imamo takve pevače – rekao je Saša.

Marija se nadovezala na ovu priču pa je iznela i činjenicu da je Sandrin uspeh u prošloj sezoni pokazatelj da Srbija glasa za svoje kandidate.

-Odakle je Sandra rodom iz Niša, hoću da kažem apropo nje i njenog rezultata u takmičenju. Ona je dokaz da Srbija glasa, kao što je bio slučaj sa Valentinom Kuzmanović da Srbija može da glasa.Samo je potreban kadidat za koga će glasači da se vežu u neku dodatnu crtu, nazovimo to indetiteta, tako da je to dokaz da Srbija može da glasa – zaljučila je Marija.

BONUS VIDEO:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković