IZRASTAO JE U PRAVOG DASU: Vesna Đogani pokazala naslednika (FOTO)

Vesna i DJole DJogani 1

Pevačica Vesna Đogani u poslednje vreme postala je prava zvezada „TikToka“ gde sve češće snima videe sa preslatkom naslednicom Laurom, koja je od mame nasledila dar za ponašanje pred objektivnom, a sada je na pomenutoj mreži ponosno pokazala i sarijeg sina Adriana.

Istu objavu Vesna je podelila i na Instagram profilu, a svi su primetrili da je njen naslednik izrasatao u pravog dasu. Sudeći po fotografijama Đoletov i Vesnin sin izrastao je u lepog mladića koji i te kako drži do izgleda.

Na prvi pogled može se primetiti da je od oca nasledio šarm, stav, građu, a verujemo i ljubav prema sportu s obzirom da Đole, ali i Vesna aktivno vežbaju.

vesna d

Vesnin i Đoletov naslednik nije prisutan u medijima, a povučen je i kada su društvene mreže u pitanju, pa ima privatan profil na kome nema ni jedene objave, dok je ćerka Laura mamin klon.

Podsetimo, Vesna i Đole u skladnom su braku preko dvadeset godina i imaju dvoje zajedničke dece, a iako su prolazili kroz nekoliko kriza uspeli su da održe svoj odnos o čemu je pevačica i javno progovorila.

– Ja sam shvatila da sam ja transfer, da sve kroz mene izlazi. Sve što Đole komentariše, recimo devojke kasne, snimatelji kasne, gužva u saobraćaju, ovaj puši tompus…Đole sve to komentariše, sve izbaci iz sebe, a ja ćutim i slušam – priznala je Vesna jednom prilikom, pa dodala:

Sve to se gomila u meni i onda ja budem besna kao neka aždaja. A što sam besna, ne znam. Pa, prešlo je sa njega na mene, eto zašto sam besna. Ja se zato više ne vozim sa njim, ne mogu, meni nije dobro. Idem taksijem. Svako na svoju stranu i mir u kući. Našli smo modus.

Vesna i DJole DJogani

Vesna je otkrila i šta je preko potrebno kako bi se među supružnicima održali dobri odnosi u bračnoj zajednici.

 Đole ne prihvata kritike i kad treba da ga upozorim, biram reči , vreme i mesto, to je preko potrebno zarad mira u kući. To sam uvek znala i to nesvesno radim. Kod njega lepa reč i gvozdena vrata otvara, ali on mene seče rečima da bi me trgao.

Bračna kriza po pevačicinim rečima, bila je strašna, ali je očigledno bračni par pronašao rešenje koje odgovara oboma.

Foto: Instagram/Printscreen,
Autor: I.Grk