Login/Registracija

NAPUŠTA SCENU? Marija Šerifović odlučila kako će da provede PENZIJU, a to zanimanje SIGURNO NISTE OČEKIVALI (VIDEO)

78d76dfba9ebf6ddd76a5a2c8e4e45a0e300ded7

Pored pevanja, Marija Šerifović gaji veliku ljubav prema životinjama, a posebno psima kojima ne može da odoli.

Iako ne može da zamisli svoj život bez muzike, i mnogi bi voleli da posećuju njene koncerte sve dok je bude služio glas, Šerifovićeva ipak ima drugačiji plan kako želi da provede starost.

Već nekoliko dana unazad društvenim mrežama se širi video autobusa koji prevozi pse i koji je toliko oduševio Mariju koja je poželela da svoju penziju provede upravo tako.

Kao penzionerka voziću ovaj autobus- jasno je napisala pevačica na svom Instagramu.

Podsećamo, Šerifovićeva je rešila je da posle dugo godina rada, Novu godinu dočeka u krugu porodice i da joj ovaj dan bude neradan.

Imala sam bezbroj opcija gde da provedem taj čuveni doček… Odabrala sam da to bude baš sa njima i da njima a i sebi priredim doček za pamćenje. Ne znam ni sama odakle da krenem. Dobili su zatvoren bazen samo za njihova dupenca jer SKAKATI SE MORA… Razume se posle toga sam morala sve da ih okupam, operem kose i počešljam. I taman kad sam pomislila da su spremni za krevet oni su štaaa postali gladni. Što za sedmoro i ide pečenje i razume se krofne. U ponoć sam zamislila želju, ćini mi se nikada ozbiljniju Odgledali smo vatromet i u miru Božjem legli u krevet. Deca srecna, ja jos srećnija jer nisam morala da radim i na tome Bože hvala– oglasila se ona zahvalana uoči praznika.

BONUS VIDEO:

Foto: Z.K.Munja/ instagram,
Autor: S. Čumić