Login/Registracija

SVI VODITELJI EMISIJE „ZVEZDA GRANDA“: Ostavili su veliki pečat na glamuroznoj sceni

0A0A4285

Muzički talent-šou „Zvezda Granda“ postoji skoro dvadest godina, a kako su godine prolazile i ovaj TV format se menjao, te su se tako i mnogi voditelji smenjivali.

Na samom početku emitovanja prestižnog muzičkog takmičenja, voditeljka je bila Ines Gavrilović, nakon nje tu ulogu je preuzeo tada popularan rijaliti par, Marko Miljković i Ena Popov. Pojedini pevači su se takođe oprobali u ovoj ulozi, poput Nemanje Stevanovića i Silvije Nedeljković, a mnogi su zaboravili popularan voditeljski dvojac Bubu Dobrosavljev i Vladu Stanojevića.

Ljubinka Buba

Ljubinka Buba Dobrosavljev je pre 12 godina vodila superfinale „Zvezda Granda“ sa voditeljem Vladom Stanojevićem, ali je napravila greške preko kojih nije moglo da se pređe.

Naime, direktor Saša Popović, odlučio je da prekine saradnju sa Bubi, a da Vladi ukaže poverenje kao jednom od voditelja. Nakon te sezone, „Zvezda Granda“ su vodili popularni par Milan Mitrović i Ana Sević. 

Buba je danas, po svemu sudeći, odlučila da odustane od voditeljskog posla i posveti se onome što je ispunjava i što joj bolje ide.

Osim objava na Instagramu na kojima se mogu videti njeni umetnički radovi, 2013. godine je izdala i knjigu „Čarobni prsti“.

SANJA KUZET I VOJA NEDELJKOVIC ZG SNIMANJE 26102022 FOTO MUNJA 4 ok

Na njihovo mesto pojavili su se Sanja Kužet i Voja Nedeljković, voditeljski par koji već godina funkconiše fenomenalno.

Sanjina lepota i šarma kojom zrači binom i tu je uvek da podrži svakog kandidata, dok je Voja zadužen za humor i podršku u bekstejdžu.

Foto: Z.K.Munja/Printscreen,
Autor: B.Stuparušić