Login/Registracija

Prva fotka Rokvića SA PRINOVOM: Princeza u tatinim rukama, sin prvenac grli mamu: „SVET JE ZASTAO NA TRENUTAK“ (FOTO)

marko rokvic i sara

Za porodicu Rokvić, ova godina nije mogla da počne lepše jer je Marko samo nekoliko dana nakon dočeka po drugi put postao otac.

Njegova supruga Sara na svet je donela devojčicu kojoj su dali moćno ime Draga i koja je donela novu radost u njihov dom i ulepšala živote svima, a posebno sinu Despotu.

Nakon izlaska iz porodilišta četvoročlana porodica je na okupu, a njihov prvi susret zabeležili su fotografijom koju prati emotivan opis.

Dragi ljudi, evo nas troje nasmejanih i četvrto, uspavano, da vam se javimo i iz sveg srca zahvalimo jer ste nam dane iza nas obojili porukama lepih reči, divnih želja, pažnje i ljubavi! Naša devojčica je odlučila da nam se pridruži 3.1.2023. u 6.18h i učinila da nam pucne još koji šav na srcu i da naš svet zastane na trenutak, pa nastavi da se vrti u pravcu u kom ona i njen brat budu poželeli. Još jedno veliko hvala ide svim zdravstvenim radnicima, jer su od prvog dana kada smo kročili na njihova vrata do momenta kada smo izašli bili tu za nas na onaj način kako svaka porodica, a posebno buduća mama i beba zaslužuju. Rekli su nam da će ostvariti sve naše želje i da ćemo izaći nasmejani, ali oni su prevazišli čak i to obećanje. Svima vam šalju pozdrave i srca. Draga, Despot, Sara i Marko– napisala je Sara.

nikola rokvic i bojana

Podsetimo, Nikola Rokvić i njegova supruga uskoro će se po treći put ostvariti u ulozi roditelja, o čemu je lepa Bojana nedavno govorila.

Kada čekaš prvo dete, ne znaš šta čekaš i imaš oko toga sumnje, kada čekaš drugo, onda ne znaš kako će ga prvo dete prihvatiti, a i sa trećim su tu pitanja i nedoumice. Ali smo mnogo opušteniji. Trudnoća teče dobro, deca obožavaju moj stomak. Naučila sam za sve ove godine da je sve stvar dobre organizacije. Na primer, pre nego što sam postala mama sam bila loš organizator svog života. To se uči vremenom– objasnila je Bojana.

Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić