Login/Registracija

Marija Šerifović IZNENADA PREKINULA DIJETU, pa poručila: „Osećala sam se kao prase koje se valja u blatu“ (VIDEO)

Capture 1 10

Svima je već dobro poznato da je pevačica Marija Šerifović već skoro dva meseca na posebnom režimu ishrane, ali je ovaj put odlučila da potpuno promeni način života, pa je krenula i na treninge.

Posle samo dva meseca i deset dana vidi se veliki pomak na njenom telu, a ona je rešila da se malo opusti pa je sebi posle dužeg vremena naručila brzu hranu.

U novom vlogu je otvoreno razgovarala sa trenerom Jovanom, koji je analizirao Marijinu kondiciju i ocenio koliko je do sada napredovala u treningu.

-Čvršća si, jača, pozitivninja! Kilogrami su se snkinuli, ali to je jedan dugačak proces, da kažem jedan pravi maraton – rekao je njen trener, a onda je Marija iznela svoje utiske:

Capture 1 11

-Važno mi je da nakon dva meseca i deset dana podelim sa ljudima da sam ja imala jednu pauzu od sedam dana. Ta pauza je bila samo dva puta za ovaj period i to zbog nastupa, nedostajao mi je trening jer sam se osećala kao neko prase koje se valja u blatu. Osećala sam se razvodnjeno, rastućkano, tromo. Ali odluka koju sam donela da treniram jedna je od najboljih odluka koje sam donela u životu.

Nakon razgovora, pevačica se zasluženo počastila jednim obrokom, dok je njen trener vežbao i gledao kako ona jede i uživa i brzoj hrani.

Capture 1 12

U nastavku tekta pogledajte šta je još Marija podelila sa pratiocima u novom vlogu.

Foto: youtube/Marija Šerifović,
Autor: A. Milinković