Nakon učešća u „Zvezdama Granda“ predviđali su joj blistavu karijeru, a ona se nakon udaje za sina našeg pevača povukla sa scene: Gde je i šta radi Rada Sarić?

sarc rada

Kada se pojavila na estradi pevačici i nekadašnjoj učesnici „Zvezda Granada“ Radi Sarić prerdviđali su dugu u i blistavu karijeru, međutim ona je donela odluku da se na neko vreme povuče iz javnosti i posveti porodičnom životu.

Rada se pre dve godine po drugi put ostvarila u ulozi majke, a pored sina sada ima i ćerku, te uživa u porodičnom životu.

rada saric s

Iako se trenutno ne bavi svojim poslom nije joj ni malo dosadno, a kako je jednom prilikom ispričala za Grand sin je svakodnevno zasmejava svojim izjavama i vblamovima iz vrtića.

Čekam novi blam, da vidim šta je danas ispričao… Pre neki dan je rekao kako njegov tata vozi „Lamborgini“ i ja kažem: „Kamo lepe sreće“, ali nema ništa od toga. Ja sam pitala da li je Vasilije ručao, a vaspitač mi je rekao: „Nije, ali nema veze, ješće on ćevape, rekao mi je da svaki dan jede ćevape“, reko „Ne jede, kuvam majke mi, ali nema veze – rekla je pevačica kroz smeh u emisiji „Grand magazin“ i dodala:

Mislim da smo Milan i ja uboli trenutak za to drugo dete, jer je nezgodan trenutak bio za posao, tako da sam se ja baš opustila, ali svakako da nisam zaboravila na svoj poziv, svakako ću se nekada vratiti. Svakodnevica je sada doručak, ručak, večera, menjanje pelena, muž, sin i tako…

rada

Rada kaže da još uvek nema pesmu sa kojom će se vratiti na muzičku scenu, ali da je odabir te numere prepustila jednoj svojoj koleginici.

Nemam ideju sa kakvom pesmom bih se vratila na scenu, ali sam sigurna da to ne bi bila neka tra la la pesmica, volela bih da to bude nešto prikladno meni. Ja sam sebi rekla baš zato što sam malo skrenula sa scene u ovaj porodični život, ja ću pozvati Jelenu Kostov i ona će mi izabrati pesmu. Ja nju obožavam i ona je meni neko ko apsolutno ima uvo za to. Rekla sam joj kada smo se čule: „Kada budeš išla da tražiš pesmu za sebe, traži i za mene“ – otkrila je pevačica.

Podsetimo, Radi Sarić smešila se blistava karijera otkako se pojavila u „Zvezdama Granda“ 2013. godine. Ona je bila u grupi sa Aleksandrom Prijović, Katarinom Grujić, kao i Amarom Giletom, međutim, ubrzo se povukla sa scene.

Inače, njen suprug Milan Čolović, sin je čuvenog „Malog mrava“, Tomislava Čolovića, a ona uživa u braku i odgajanju preslatkih mališana.

deca
Foto: Instagram/Printscreen,
Autor: I.Grk