Login/Registracija

Tuga u domu Halida Muslimovića, pevač se oprostio dirljivim rečima: „Da ti dragi Allah podari zasluženu lepotu i smiraj“ (FOTO)

halid muslimovic 42

Pevač Halid Muslimović oglasio se danas na društvenim mrežama i sa pratiocima je podelio tužne vesti.

Halid je obavestio javnost da je premuinuo njegov dugogodišnji prijatelj i saradnik Ibro Mangafić, a on se od njega oprostio potresnom porukom uz zahvalnost za sve što je učinio za njega.

-Ibro Mangafić. Život, ljubav, porodica, muzičar, kompozitor, prijatelj, gromada od čoveka, od imena, ostaje žal za sva vremene. Dragi i cenjeni prijatelju, da ti dragi Allah podari zasluženu lepotu i smiraj drugog sveta, ostaćeš i živćeš u mom životu, u mom srcu, tvoja porodica je deo mene. I na ovom i na onom svetu, tvoj sam prijatelj svim srcem – napisao je Halid.

Podsetimo, pevač se nedavno za naš portal prisetio početka karijere, a tom prilikom je priznao da je njegov kupio gitaru na kredit kako bi on počeo da nastupa.

-U mojoj kuće se uvek slušala muzika, ali nikada normalno, nego malo jače, tako da je kod mene odzvanjalo. Kada sam kasnije pošao u srednju školu onda mi je otac kupio gitaru na kredit, sećam se i danas imam tu gitaru. Počeo sam da pratim Šabana Šaulića, Zorana Kalezića i sve pevače. Bio sam pevač koji je kopirao svakog, u svemu tome se kasnije izrodio moj vokal, pevao sam i pop i zabavnu muziku. Počeo sam u kafani, pa sam svirao u hotelima, tu sam zaradio novac da sam platio sebi prvu singlicu – rekao je on.

U bonus videu pogledajte šta je Halid nedavno rekao pred našim kamerama.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković