Login/Registracija

Nakon suza u „Zvezdama Granda“ Atomska Mina otvorila dušu: „Tresem se, konačno sam propevala“ (VIDEO)

Mlada pevačica Atomska Mina vratila se u velikom stilu u takmičenje „Zvezde Granda“ i već u prvom krugu oduševila žiri i publiku.

ATOMSKA MINA 22 GOD. BEOGRAD 1

Nakon suza na sceni i pohvala žirija, ona je pred našim kamerama otvorila dušu i priznala da se poslednjih godinu dana trudila da popravi sve greške koje je do sada imala u pevanju.

-Ja ne mogu da objasnim koliko meni ovo znači kao potvrda samoj sebi tog napretka. Ja sam radila godinu dana, vežbala, bila sam posvećena. Počela sam polako da radim i da ulazim u celu tu priču, naučila sam kako da dišem. Bila sam ubeđena za ove pesme, pogotovo za „Dve muzike“ na svakoj svirci je otpevam tako da se svi naježe i htela sam ovde da prenesem tu emociju – kaže ona za Grand i otkriva da su je još u prvoj pesmi savladale emocije:

-Malo mi je falilo da se rasplačem u prvoj pesmi, u šoku sam, očekivala sam dobar rezultat, ali su me komentari žirija oduševili.

IMG 5394 768x512 1

Mina je krije da je oduševljena reakcijama žirija na njen nastup i dodaje da se veliki trud koji je uložila i napor isplatio na kraju.

-Konačno sam propevala, otvorila sam stomak, naučila da dišem lepo, dobila sam i malo hrabrosti. Prošle sezone sam bila kao zeka, sada sam kao neka mačka, nisam lav još uvek, ali idemo na bolje.

IMG 4274

Njena mentorka u nastavku takmičenja biće Marija Šerifović, a Mina ističe da su do sada imale lepu saradnju i nada se da će tako i ostati.

-Očekujem lepe krugove i lepe prolaske, svi bi voleli da pobedimo. Nadam se samo da sledeći put neću imati temperaturu, ljudi, ja stvarno gorim. Primala sam i neke vitamine, lekove, sva se tresem od temperature, samo zdravlje da me posluži i biće sve top – rekla Mina i priznala kako je reagovala kada je dobila poziv da se vrati u takmičenje:

-Ja sam se oduševila, mene je Dejana pozvala i bila u fazonu hoćeš ti da se vratiš, ja sam rekla naravno, upisuj me odmah, rokaj. Ja sam uvek za to i volim ovo društvo ovde – zaključila je ona, a šta je još rekla za Grand, pogledajte u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO – Aleksandra Prijović treći koncert u Areni:

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković