Login/Registracija

Nakon priče da se umalo potukao sa Cecom na probi Dragan Đurić otkrio istinu: „Stroga je“ (VIDEO)

Ovogodišnji učesnik muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Dragan Đurić iz kruga u krug ostvaruje sve bolje rezultate. Posebno su članovi žirija prošle subote primetili koliko je takmičar napredovao od kada vežba sa Cecom Ražnatović.

Dragan priznaje da nije očekivao maksimalni broj glasova, ali dodaje da je srećan zbog velikog uspeha koji je do sada postigao u takmičenju.

-Iskreno nisam očekivao šest glasova, kao ni prošli put, ali eto verovatno oni u žiriju nešto čuju i osete što ja ne čujem i ne osetim. Uvek izlazim na scenu tako što dajem maksimum od sebe, 300 posto i eto isplatilo se – kaže on za Grand i otkriva da li je savladao tremu:

-U prvom krugu bila je ogromna trema, u drugom za 80 posto manje, u trećem nije nikako i evo sada isto nemam, to sam prevazišao.

U medijima se pojavio nalslov da je između Dragana i njegove mentorke Cece na jednoj od proba došlo do sukoba, a neki su čak pisali da su se umalo potukli. Takmičar pred našim kamerama otkriva šta se zapravo dogodilo tog dana.

-To je bila jedna mala šala u toku emisije. Na probama naravno dolazi do sukoba Cecinog i mog mišljenja, ali taman posla da je malo falilo da se potučemo (Smeh). Mi se svi volimo u našem tom malom kolektivu kako ja volim da ga zovem. U toku emisije je Ceca rekla Mariji da me pita šta je bilo na probi, a ja sam iz šale rekao da smo se umalo potukli oko izbora pesama – dodaje Dragan.

Takmičar nam je ispričao kako izgledaju probe sa Cecom i otkrio da li je i ona stroga kako neki drugi mentori iz takmičenja.

-Ne, taman posla! Mislim stroga je u nekim granicama normale i kada je to potrebno da se izgura nešto za dobrobit svih nas, ali je ovako totalno opuštena osoba. Ja sam oduševljen sa njenim ponašanjem i njenim odnosom prema nama. Ponaša se kao da je majka svima nama i hvala joj na svim savetima koje nam daje i za ljubav koju nam pruža – zaključio je takmičar za Grand.

U videu pogledajšte šta je još Dragan rekao za Grand.

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/yutube,
Autor: A.Milinković/Dačic/Jovic