Login/Registracija

Nakon finala takmičarka otkrila DETALJE saradnje sa Đorđem: „IZAŠLA SAM I PLAKALA“

Jednu od svojih najvećih želja dvadesetdvogodišnja Andrijana Petrushovska iz Makedonije ostvarila je kada se našla u finalu najpopularnijeg muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, a svoj talenat za muzku otkrila je još kao devojčica.

– Otkrila sam da umem da pevam još kada sam bila u osnvoj školi, tada sam išla na hor i imala sam ujčteljicu koja me je mnogo volela Ona je otkrila da ja umem da pevam i ako sam krenula u muzičku školu. Onda sam završila srenju muzičku školu, a sada studiram solo pevanje. Simpatično je to što se u mojoj porodici niko ne bavi pevanjem- otkrila je Andrijana.

Danas ne žali što ranije nije okušala sreću jer kako kaže smatra da je izabrala pravi trenutak te sada uživa u svojoj slavi koju je stekla učešćem u popularnom šouu.

– Htela sam da se prijavim još sa 13 godina, ali uvek ispadne nešto i ne uradim to, mada sam bila mala. Čekala sam da prođe neko vreme i da steknem iskustvo jer je sve to bitno za ovaj šou i da dobijem svojih pet minuta. Naravno, svako očekuje i svako se nada pobedi, bilo mi je zaista drago što sam stigla do finala, ali mi je sada krivo što moram da se vratim u Skoplje iako ću sve češće dolaziti u Beograd- priznala je finalistkinja.

Iako je mnogi smatraju jednom od najatraktivnijih mladih nada, Petrushovska ne krije da joj u ekim momentima manjka sampopuzdanja.

– Mnogo sam samokritična i mama se ljuti zbog toga. Nadam se da ću to promeniti! Ne bih želela ništa da menjam na sebi, imam samopuzdanja, ali uvek vidim neku manu- istakla je.

Veliki deo svog uspeha pripisuje upravo svom mentoru Đorđu Davidu sa kojim je deset meseci vredno i naporno radila na svom pevačkom napretku, mada nije uvek bilo sve tako bajno.

– Iskreno on je dosta strog i mnogo traži. Desilo se da izađem iz sobe i zaplačem jer je on hteo da otpevam neku tercu, a ja nisam mogla. Takva sam da kada nešto ne mogu onda se nerviram i plačem. Tako sam izašla, isplakala se i vratila da nastavimo da radimo, naravno bilo mu je mnogo žao jer me mnogo voli. Čak i kada ja nisam mogla da dolazim za Beograd, on je dolazio u Skoplje da radimo probe. Naravno i sada posle finala se čujemo i viđamo- ispričala i dodala da je je ponosna što je bila deo baš njegovog tima.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović