Nađa Mujezinović na ivici suza napustila „Zvezde Granda“, pevačica se slomila na sceni (VIDEO)

nadja mujezinovic

Nađa Mujezinović napustila je „Zvezde Granda“ prošle subote nakon nikad neizvesnijeg baraža u poslednjoj emisiji pred četvrtfinale.

Mlada pevačica se sa suzama u očima oprostila o kolega i gledalaca, ali je i priznala da je baš u emisiji u kojoj je napustila takmičenje pokazala svoj maksimum.

nadja mujezinovic 1

Oglasila se Nađa Mujezinović nakon ispadanja iz „Zvezda Granda“

Ni kreativni direktor Granda Saša Popović nije krio da mu je jako žao što je na kraju morao da donese ovakvu odluku.

-Želim da pozdravimo ovu divnu devojku koja je ovde sa nama bila jedanaest krugova. Bićeš ti na ovoj sceni još, siguran sam u to – rekao je Saša Popović.

nadja mujezinovic 2

Nakon Popovićevih reči, Nađa se sa suzama u očima zahvalila svima na prilici koju je dobila da pred milionima pokaže svoj talenat.

-Samo bih želela da kažem da mi je bilo prelepo, predivno iskustvo. Baš u ovom krugu sam se osećala kako da sam ja, ja. Pokazala sam vatru i sebe ko sam ja zapravo. Želim da se zahvalim svim ljudima na velikoj podršci. Volim vas sve, šta da vam kažem – rekla je Nađa sa suzama u očima, a kako je sve izgledalo, pogledajte u videu.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Grand,
Autor: A.Milinković