Login/Registracija

„Moj plan je bio drugačiji“, Aleksa Perović otkrio detalje učešća u Survivor-u: „Žao mi je“

Pobednik muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Aleksa Perović oprobao se i kao učesnik Naime, on je učestvovao u takmičarskom šouu koji se emituje na televiziji Nova S.

Iako je ispao prvi, nakon samo sedam dana, on ne krije sreću što je dobio priliku da učestvuje u jednom ovakvom formatu, a priznao je da je mogao još toga da pokaže publici da je ostao još neko vreme u takmičenju.

U razgovoru za Grand pevač se dotakao boravka na ostrvu i sa nama je podelio iskustvo koje je stekao, ali i otkrio da li bi postao deo nekog sličnog formata.

Kako si došao na ideju da uđeš u Survivor i kakvo si iskustvo stekao tamo?

„Ideja je došla potpuno spontano, mada neću kriti da sam maštao o tome kad sam bio mali.“

Da li ti je žao sto si među prvima ispao?

„Naravno da mi je žao što nisam ostao još zbog novih iskustava, ali mi je i ovo bilo i više nego dovoljno. Moj plan je bio drugačiji, ali ovoga puta je tako.“ 

Da li misliš da bi se još bolje pokazao da si ostao duže?

„Definitivno da bih bolje nego što sam pokazao.“ (Smeh) 

Kako je tvoja porodica reagovala kada si im saopštio odluku da ulažiš u ovaj takmičarski šouu?

„Podržali su apsolutno svi. Nije im strano da od mene dobijaju novosti sa nekim ne baš uobičajenim idejama pa im je verovatno i zbog toga sve ovo lakše palo. Bili su velika podrška i mnogo im hvala na tome.“

Da li postoji još neko takmičenje osim ovog u kome se do sada nisi oprobao, a želeo bi?

„Apsolutno mislim da za sada ne postoji format koji bih dalje probao, ali bih izuzetno voleo da se pojavi neki takav.“

Podsetimo, pre ulaska u Survivor pevač se razveo od supruge nakon šest godina braka, a tim povodom su izdali i zajedničko saopštenje.

„Razmišljali smo da li je uopšte neophodno da ovako nešto objavimo na Instagramu. Klimnuli oboje glavom i rekli da nam se ipak čini kao ispravna stvar. Naša porodica poslednjih osam meseci ima drugačiju dinamiku. Više nismo muž – žena par, već partneri – prijatelji par. Kažu da tugovanje ima 5 faza. Mi smo došli do pete – kad smo prihvatili da smo kao prijatelji srećniji. Verovali ili ne – nema zle krvi, kajanja i okretanja glave. Ima zajedničkih ručkova, kafa, proslave praznika i poruka kada je nešto baš važno, smešno, tužno ili krenulo po zlu. Do ovoga nismo došli preko noći, put je bio posut staklom, ali smo baš mnogo, mnogo hteli da stignemo gde smo sad. Ovaj prijateljski koren je duboko u nama“ – napisao je on tada.

Foto: Z.K.Munja/Yutube Survivor Serbia,
Autor: A.Milinković