Login/Registracija

Posle šest godina braka pobednik ZVEZDA GRANDA se razvodi: „Do ovoga nismo došli preko noći“

Instagram/aleksaperovic

Iako je njihova ljubav delovala idlično, pobednik „Zvezda Granda“ Aleksa Perović i njegova supriga Milica Perović odlučili su da stave tačku na svoj brak.

Bračni par oglasio se zvaničnim saopštenjem na Instagramu i istakao da su odluku o razvodu doneli jednoglasno.

Razmišljali smo da li je uopšte neophodno da ovako nešto objavimo na Instagramu. Klimnuli oboje glavom i rekli da nam se ipak čini kao ispravna stvar. Naša porodica poslednjih osam meseci ima drugačiju dinamiku. Više nismo muž – žena par, već partneri – prijatelji par. Kažu da tugovanje ima 5 faza. Mi smo došli do pete – kad smo prihvatili da smo kao prijatelji srećniji. Verovali ili ne – nema zle krvi, kajanja i okretanja glave. Ima zajedničkih ručkova, kafa, proslave praznika i poruka kada je nešto baš važno, smešno, tužno ili krenulo po zlu. Do ovoga nismo došli preko noći, put je bio posut staklom, ali smo baš mnogo, mnogo hteli da stignemo gde smo sad. Ovaj prijateljski koren je duboko u nama – napisao je Aleksa i nastavio:

Terapeutkinja reče da je ponosna, a da budemo iskreni, i mi smo. Znamo kako ljudi stvari posmatraju: “Ah, bili su suviše mladi, ah.” – ako se stvari gledaju površno i na prvu – da. Ako se uđe malo dublje, boga mi, znamo neke starije koji su se manje snalazili u sitacijama koje su nas snalazile poslednjih šest godina. A boga mi, bilo ih. Mi ih odradismo kao odrasli ljudi. Tako želimo i sada. I dalje ćemo začikavati jedno drugo, viđaćete nas zajedno na našim platformama kako podržavamo jedno drugo i čudimo se kako su nam deca odjednom tako velika jer naš brak nije nastao na impulsu. Nastao je iz ljubavi koja je promenila svoj oblik. A mi je i dalje živimo. Ako neko pita, opet bismo uradili sve isto.

Iako su veoma mladi postali roditelji, nedavno su govorili da su oboje veoma odgovorni i sve poslove rade podjednako.

– Ja usisavam, kuvam, ama baš sve radim– rekao je Aleksa, dok je na pitanje kad su shvatili da je u pitanju prava ljubav, oboje su u glas odgovorili:

– Odmah!

Pogledajte kako su pre samo četiri godine govorili o braku i porodici

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić