„Moj suprug je sebi oduzeo život“, Nathalie Prijović razorena od bola: „Nosiću teret do kraja života“ (VIDEO)

natali

Šarmantnu Francuskinju Nathalie Prijović (47) publika je upoznala u prvom krugu „Nikad nije kasno“ kada je svojim vokalnim sposobnostima i energijom oduševila milione. Međutim tokom takmičenja se susrela sa velikim bolom i porodičnom tragedijom nakon što je njen suprug oduzeo sebi život početkom 2023. godine.

Moj suprug je sebi oduzeo život. Bio je izuzetno jak čovek, sposoban i veseo, ali očigledno živimo u nekom totalno suludom vremenu – jedva je smogla snage i ispričala za Grand svoju tužnu životnu priču ova hrabra žena.

Tokom razgovora Nathalie nam je ispričala koliko su teško i stresno njena porodica i ona podneli tragične vesti.

Još uvek je sve sveže, još uvek je tu milion pitanja, a pre svega ogromna griža savesti što nismo na vreme slutili tako nešto i nismo ni znale da imamo šta da sprečavamo. To je teret koji ćemo nas četiri nositi do kraja života. Da ne pričam koliku tugu osećamo, situacija je veoma traumatična – rekla je veteranka.

IMG 7741

Vetranka nam je otkrila kada i kako je upoznala supruga.

Bilo je to 1997. Tada sam bila u Srbiji, kod bake. Počela sam da pevam u bendu, a on je uvek sedeo za šankom. Upravo u tom lokalu su svirale „Neverne bebe“. Moj suprug je voleo to što ja pevam, tako smo se i upoznali. Veoma sam nesigurna osoba, a naročito kada je pevanje u pitanju. Suprug me je uvek gurao napred i uspeo iz mene da izvuče to nešto što sama nikada ne bih uspela. Pevala sam za njega, sada to definitivno shvatam. Želela sam da on bude ponosan na mene, a znam da je i bio uvek kada sam pevala. Mogu da kažem da je on bio moj mentor, ništa nisam znala bez njega. On je bio taj koji me je vodio kroz život – ispričala je Nathalie.

Na pitanje da li je primetila neke promene u ponašanju svog supruga i mogla uopšte da nasluti da nešto tako strašno može da se desi, veteranka je odgovorila:

Nisam znala da toliko pati. To mi je najteže jer sam sa čovekom provela dvadeset pet godina i nisam mogla da shvatim, znala sam da mu je teško kao i svima nama. Takva je jednostavno situacija u zemlji, ali on je očigledno teško podneo sve te stvari. Nisam znala da mu je toliko teško – objasnila je ona.

IMG 7740

Nakon tragedije koja je snašla njenu porodicu, Nathalie je ipak smogla snage da nastupi u emisiji i za to je imala poseban razlog.

-To što sam ovde večeras, to je zbog njega. On je obožavao ovu pesmu i tražio da snimim kaver. Uvek je govorio: „Ti bi to razbila“. Prvo sam htela da odustanem, ali onda sam odlučila da mu se na ovaj način zahvalim za sve. Znam da me je gladao sa neba večeras i da je nastup sa Milanom „Neverne bebe“ njegov poklon za mene.

Veteranka nam je otkrila u čemu je našla snagu da nastavi dalje i ko joj je najveća podrška u teškim trenucima, a ostatak intervjua poslušajte u videu ispod:

Foto: Z.K.Munja/Luka C. ,
Autor: I.Grk