Login/Registracija

Dada novom objavom raznežila pratioce: Pevačica pokazala prve korake svoje naslednice (VIDEO)

„Posle kiše dođe sunce“ je parola koju je na svojoj koži osetila nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“ Dada Mešaljić.

Uprkos turbulentnim dešavanjima u njenom životu i razvoda, Dada Mešaljić okrenula je novi list, a sudeći po prvoj numeri koja je nedavno ugledala svetlost dana sreća joj se itekako osmehnula.

Pesma broji na hiljade pregleda, Dada ima posla više nego ikada, a slobodno vreme provodi uživajući sa naslednicom čije fotografije redovno objavljuje na Instagram profilu.

Ovog puta pevačica je podelila presaldak video na kome se vidi da je njena ćerka počela da puzi i pokušava da prohoda što je oduševilo i raznežilo njene pratioce.

Podsetimo, u prvoj autorskoj pesmi Dada je rešila da svoj život pretoči u stihove, te je ogolila dušu i poslala važnu lekciju koju je i sama naučila za veoma kratko vreme.

-Dragi moji, kada god pomislite da ne može gore i da je kraj sveta, neka vam ja bar malo padnem na pamet.. Pre nešto malo više od godinu dana meni je svet stao i mislila sam da ne može gore. Međutim, evo danas, za relativno kratko vreme, ja vam predstavljam svoj prvenac. U životu trebamo biti zahvalni i na dobrom i na lošem, jer sve nas to čini osobama koje smo danas. Nikada nije najgore i uvek postoji izlaz. Rekla sam da ću vam od sad pričati kroz pesme i evo, nadam se da ćete uživati. Hvala vam za svu podršku i ljubav, mržnju i neljudskost, humor i šalu, jer sve je to sastavni deo života- rekla je nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“.

BONUS VIDEO:

Foto: Instagram/Printscreen,
Autor: I.Grk