Zvezda Granda je pevač „Džej tribute benda“, Viki Miljković će biti ponosna (VIDEO)

Aleksandar Radulović Futa organizovao je veliko okupljanje povodom promocije „Džej tribute bend“, u čast legendarnog pevača Džeja Ramadanovskog.

Pevač benda je Mite Stoilkov koji je poznat po takmičenju u „Pinkovim zvezdama“, gde je odneo pobedu u drugoj sezoni, a kasnije se takmičio i u „Zvezdama Granda“ u timu Viki Miljković.

image 12 20

Mite Stoilkov vidno uzbuđen i raspoložen ispred Grandovih kamera je otkrio svoje utiske.

-Moram da kažem da sam iznenađen puno i imam malu tremu, zato što je velika odgovornost. Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam danas ovde, otpevaćemo nekoliko Džejevih pesama – rekao je Mite.

image 12 22

Tokom takmičenja u „Zvezdama Granda“ mnogo je naučio uz mentorku Viki Miljković, a jednom prilikom nam je otkrio kako je tekla njihova saradnja iza kulisa takmičenja.

-Dok sam radio sa Viki često smo se svađali jer sam ja želeo da pevam neke pesme koje nisu veliki hitovi i da ih donesem na svoj način. Nije da smo se zaista svađali, ali smo razmenjivali mišljenja i nalazili neki kompromis da pesma bude komercijalna, ali i da može da se otpeva onako kako treba -rekao je Mite svojevremeno.

image 12 17

Inače, deo pesme “Za kraj” , u izvođenju legendarnog pevača, danas je po prvi put ugledala svetlost dana, a kako saznajemo, pesma je napravljena uz pomoć veštačke inteligencije. Ovu numeru je inače, Ceca Ražnatović otpevala za film „Nedelja“.

Trudna Marija Ramadanovski je emotivnim govorom podržala stvaranje benda i za medije otkrila detalje.

-Tata bi bio ponosan da je živ. Sve ovo je jako emotivno – rekla je pevačica za medije.

image 12 12

BONUS VIDEO: Marija Ramadanovski stigla trudna na promociju ‘Dzej tribute bend’

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Grand,
Autor: K. Marković / A. Dačić