Login/Registracija

„Mislila sam da NEĆU PREŽIVETI GUBITAK“ Nakon finala, Zorja otkrila utiske i priznala: „Ni ja nemam knjižicu“

Zorja Pajić briljirala je u finalu „Pesme za Evroviziju“ i mada nije odnela pobedu sa pesmom „Zorja“, iako je delimično očekivala, ponosna je na svoj nastup i treće mesto od strane stručnog žirija i publike.

– Svakako sam iz ove priče izašla kao pobednik, ne samo ja, već ceo moj tim, ipak sam ja tek godinu dana na sceni. Imponuje mi što se već mesec dana priča o pesmi i drago mi je da se publika vraća i da je i dalje sluša – istakla je Zorja i dodala da je uživala u samim pripremama za nastup na prestižnom festivalu, kao i da je zadovoljna što je ponovo osetila takmičarsku euforiju. 

Tenzije nije bilo, a kako je od važila za jednog od favorita, priznaje da se potajno nadala pobedi. 

– U jednom trenutku sam zaista mislila da mogu da pobedim i da mogu da predstavljam našu zemlju. Ali moram da priznam da sam sve vreme u glavi imala glas „Nemoj previše da se nadaš, da se ne razočaraš“. Mislila sam da neću preživeti gubitak, ali zapravo je bilo jako zabavno, čestitam pobednici. Preživela sam, čak nisam ni tužna, već ponosna i srećna. Nisam ni razočarana zaista, mislila sam da ću biti, ali nisam, ponosna sam na ljude oko mene i kad se osvrnem na svoj nastup zaista je bio dobar – rekla je pevačica i dotakla se teme o zdravstvenom osiguranju među umetnicima, koja je Konstaktinim stihovima ponovo pokrenuta. 

Da umetnici moraju da budu zdravi svedoči i sama, budući da nema regulisan status u Srbiji, kao ni zdravstvenu knjižicu.

– Imam nemačku knjižicu, našu nemam (smeh). Otišla sam da izvadim, rekli su biće i nikad je nisam dobila. Kad sam ponovo otišla, rečeno mi je da ne znaju o čemu se radi i odustala sam. Imam nemačko zdravstevno osiguranje, valjda je to dovoljno. U Nemačkoj mogu da budem bolesna, ovde moram biti zdrava – zaključila je Zorja. 

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić