Login/Registracija

Njegovo drugo ime je emocija: Mirza Selimović objavio novi album, pa oduševio publiku (VIDEO)

mirza selimovic novi album 2
Mirza Selimović novi album

Pobednik muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Mirza Selimović obradovao je danas publiku novim albumom pod nazivom „Pusti da verujem“.

Sudeći po prvim reakcijama u komentarima, mladi pevač je i ovog puta pogodio ukus publike, a ljudi kažu da se ne zna koja je pesma bolja.

mirza selimovic novi album
Mirza Selimović novi album

Mirza Selimović objavio novi album

Pevač se potrudio i da vizuelno dočara numere, pa je za svaku pesmu snimio visokobudžetne spotove i time još jednom pokazao koliko brine o svakom detalju kada je njegova karijera u pitanju.

mirza selimovic novi album 3
Mirza Selimović novi album

Mirza već godinama nosi epitet „Kralj emocija“, a i sa novim albumom izazvao je buru reakcija kod publike koja tvdri da je on jedan od najboljih pevača mlađe generacije.

mirza selimovic novi album 1
Mirza Selimović novi album

Kada je reč o novim pesmama, Mirza se potrudio da očuva onaj stari pop zvuk sa kojim je počeo karijeru, ali su pesme u potpuno modenrim aranžanima, pa će se bez sumnje dopasti slušaocima svih generacija.

U nastavku teksta poslušajte novi almum Mirze Selimovića „Pusti da verujem“.

Pitaju me dani

Anđeo na dnu

Kasno je

Podsetimo, Mirza je pre nekoliko dana potpisao novi ugovor sa Grand produkcijom, a tada je za naš portal rekao nastavlja saradnju sa kućom u kojoj je započeo prve estradne korake.

-Od samog početka karijere sam bio zadovoljan saradnjom koju godinama imam sa Grandom i smatram da ono što dobro funkcioniše ne treba menjati. Posle devet godina ugovora sa kućom koja me je i proslavila nastavljamo saradnju, ali ovoga puta u smislu distribicuje svojih novih pesama na muzičkim platformama– rekao je Mirza za Grand i dodao:

-Album pod nazivom “Pusti da vjerujem” i projekat na kojem smo dugo i pažljivo radili je konačno spreman. Četiri nove pesme čućete 1. novembra, a nekoliko dana kasnije i ostatak numera. Zadovoljstvo mi je što će moj novi album biti u diskografskom smislu deo Granda.

BONUS VIDEO – Mirza Selimović potpisao novi ugovor sa Grandom

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Instagram/mirzaselimovic,
Autor: A.Milinković