Ne zna se ko se više topi! Sanja Kužet sa ljubimcem Niom uživa u sunčanom danu, „teška borba“ ko je slađi (FOTO)

sanja kuzet u trenerci bez sminke 1

Atraktivna voditeljka takmičenja „Zvezde Granda“ Sanja Kužet retko na društvenim mrežama deli trenutke iz privatnog života, ali je sada odlučila da napravi presedan jer je prizor više nego sladak. Sanja je naime iskoristila vreme da se razonodi sa svojom ljubimicom, francuskim buldogom Niom, sa kojim se zabavljala u jednoj zelenoj oazi.

Sanja Kuzet sa ljubimcem 1
Instagram sanja_kuzet

-Lepotice moja – napisala je Sanja u opisu fotgrafija, a vidi se da oboje uživaju, što dokazuje da je voditeljka učinila pravi izbor kada je početkom godine u njihov dom došao još jedan član.

Sanja Kuzet sa ljubimcem 1

– Ovo je naša Nia. U proteklih 6 nedelja unela je u naš dom još više radosti i najlepšu moguću energiju. Deca su bila u neverici da će se pas ikada pojaviti na našem pragu, ali suprug i ja smo im priredili iznenađenje koje će pamtiti zauvek. Ovde se više uopšte ne radi o ljubavi nego o obožavanju Nie. Procvetali smo svi pre proleća. Eto razloga zbog čega me nije bilo na Instagramu, imala sam pune ruke posla- čitaj ljubavi– napisala je Sanja u martu uz seriju fotografija novog člana porodice koje je tada oduševljeno podelila.

Sanja Kuzet
Sanja Kužet sa ljubimcem

Ako je suditi po najnovijim fotografijama, očigledno je da Nia i te kako uživa u voditeljkinom domu, kao i da je mažena i pažena od svih članova porodice.

BONUS VIDEO: Sanja Kužet donela drastičnu odluku u „Zvezdama Granda“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Dačić