Mili otkrio koga bi vratio u žiri „Zvezda Granda“ i šokirao odgovorom: „Do sada je bilo mirno“ (VIDEO)

Već ustaljena ekipa „Zvezda Granda“, sjajno fukcioniše već duži vremenski period, a sada je Mili otkrio koga bi vratio u žiri da on donosi tu odluku.

Producent kaže da je pravo zahuktavanje u šou tek kreće i da je su do sada pratili početak koji je uglavnom mirniji od onoga što sledi u nastavku sezone.

Mili otkrio koga bi vratio u žiri "Zvezda Granda"

Bilo je mirnije malo, mislim da će sada biti interesantnije jer sada mentori počinju da rade i taj period je najzanimljiviji, ali i ovaj način odabira je bio dobar- kaže Mili.

Iako sve svoje kolege podjednako poštuje i ne bi želeo da ih menja, javnost je zanimalo koga bi vratio u žiri da ima moć odluke pod uslovom da niko od trenutnih članova ne napusti šou.

Mili otkrio koga bi vratio u žiri "Zvezda Granda"

Mili otkrio koga bi vratio u žiri „Zvezda Granda“

Jelena Karleuša je bila odlična, Zorica Brunclik je bila fenomenalna, Aca Lukas je sjajan za šou, oni su ostavili najveći pečat- iskren je Mili koji kaže da u okršaje uvek ulazi iz istog razloga.

Mili otkrio koga bi vratio u žiri "Zvezda Granda"

Ulazio bih u okršaj sa svakim ko nema dovoljno argumenta za svoju odluku- tvrdi on i objašnjava da ne postoji jedan član sa kojim se najviše svađa.

Meni su svi podjednaki. Mislim da je to jedino što je normalno da mi budemo homogeni u svim različitostima- zaključio je Mili.

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić