Milica Todorović udarila konobaricu na veselju: Isplivao šok snimak, javno joj se izvinila (VIDEO)

Brojni propadnici estarde sinoć su se okupili na jednom veselju, a među njima je bila i Milica Todorović koja je bila posebno vesela.

Tokom cele večeri vladala je neveovatna atmosfera dok je svirao orkestar Aleksandra Sofronijevića, a kada se Milica dohvatila mikrofona dogodila se jedna nepredviđena situacija.

Milica Todorović udarila konobaricu na veselju
Milica Todorović udarila konobaricu

Milica Todorović udarila konobaricu na veselju

Naime, Todorovićeva je izvodila pesmu „Čik pogodi“ uz koju je i igrala, a u jednom trenutku otišla je do Sofre kako bi oslobodila pune ruke bakšiša koji je stavila u njegovu harmoniku.

Ipak, dok se vraćala na mesto gde je prvobitno pevala ujedno je igrala ponešena pesmom, kada je laktom udarila konobaricu glavu. Milica je odmah odreagovala i izvinila se radnici, a zatim nastavila veselje, kao što možete videti u videu na početku teksta.

MILICA TODOROVIC NNK SNIMANJE 04102023 FOTO MUNJA 38 ok
Milica Todorović udarila konobaricu

Podsećamo, Milica je nedavno govorila da ne želi da stavi impante u grudi.

– Ne kukam što imam male grudi, volim ih takve kakve su! Nemam potrebu da stavljam silikone. Kad samo pomislim da treba da mi seku grudi na mestu gde se nalaze žlezde i gde treba dete da dojim, želudac mi se okrene. Nemam snage za to – priča Milica i dodaje da nema ništa protiv žena koje idu kod plastičara:

– Nisam protiv silikona u grudima. Ako neka žena zaista ima potrebu da poveća grudi i nije zadovoljna svojim izgledom, onda i treba to da uradi.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z. K. Munja/Instagram,
Autor: S. Čumić