„Ljubav je sloboda, nije žrtva“, Goca Tržan se javno obratila Raši, ovo je prava istina o njihovom braku

Goca Tržan se javno obratila Raši
Goca Tržan se javno obratila Raši

Goca Tržan uživa u braku sa Rašom Novakovićem, a iako se o njihoovom odnosu dosta spekulisalo zbog razlike u godinama, njihova ljubav pobedila je sve prepreke.

Pevačica nikada nije krila detalje svog braka koji kao i svaki drugi s vremena na vreme ima trzavice, ali je postavljena na zdravim osnovama i izgradili su zajednicu na koju su danas ponosi povodom čega se ona oglasila na svom Instagramu.

Goca trzan
Goca Tržan se javno obratila Raši

Goca Tržan se javno obratila Raši

 -Želim vam svima da makar jednom u životu volite nekoga bez očekivanja, bez stida, da možete da budete istiniti i svoji a ipak voljeni. Ljubav je sloboda, nije žrtva. Ljubav je trka na duge staze, nije sprint. lLubav je posvećenost, nije tolerancija. Volim te Radomire Novakoviću – poručila je Goca svom suprugu.

Goca Tržan se javno obratila Raši

Ona je u svojoj emisiji jednom prilikom otkrila kako su muškarci teško uspevali da zadrže njenu pažnju, i da je Raša jedini koji je u tome uspeo.

– Ja ne mogu da budem sa nekim sa kim nisam često, mora da mi je blizu da mogu uzmem kad god želim, a da mi ne dosadi. Meni muškarci dosade neverovatnom brzinom, jedini muškarac koji mi nije dosadio je moj sadašnji suprug zato što je totalno lud- priznala je Tržanova.

BONUS VIDEO:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I :

Foto: Z. K. Munja/Instagram,
Autor: S. Č.