„Gledam ga kao oca, on je deo moje porodice“, Milica Todorović rasplakala Žiku Jakšića (VIDEO)

Pevačica Milica Todorović odnela je pobedu pre 18. godina u „Zvezdama Granda“, a pobedničku pesmu „Gore od ljubavi“ otpevala je ove nedelje u emisiji „Nikad nije kasno“. Pre nastupa, Milica se javno obratila Žiki Jakšiću i zahvalila mu se još jednom na podršci koju joj je pružao uz reči da ga gleda kao oca.

milica torodorovic rasplakala ziku 1
Milica Todorović rasplakala Žiku Jakšića

Ovo emotivno obraćanje, Milica je započela tako što se prisetila najblistavijeg momenta u njenoj karijeri kada je sa samo 14. godina postala glavna zvezda u Srbiji i regionu.

Milica Todorović rasplakala Žiku Jakšića

milica torodorovic rasplakala ziku 2
Milica Todorović rasplakala Žiku Jakšića

-Ja sam večeras spremila nešto specijalno samo za mog Žileta, zato što me ova pesma asocira na 2005. godinu i na stadion Tašmajdan gde sam ja sa 14 godina pobedila. Meni je Žika od tada pa do dana današnjeg kao član porodice, ja ga gledam kao svog tatu – kazala je ona.

milica torodorovic rasplakala ziku 3
Milica Todorović rasplakala Žiku Jakšića

Žiku su duboko dirnule ove reči, pa je uzvratio Milici pričom da je od prvog momenta kada se pojavila na sceni gleda kao ćerku i da je očinski nastrojen prema njoj.

-Tako je Milice, imala si 14 godina, ja se sećam tog finala na Tašmajdanu „Zvezda Granda“. Ti si to tada videla sa bine i znaš da su meni krenule suze tada, radosnice. Pobedu si zaista zaslužila, ti si iz mog kraja i nekako smo se tada svi pazili. Ja sam te zasita gledao kao ćerku, nemam ćerku, ali imam jedan uzvišen osećaj prema tebi. Tada si pevala pesmu od Cece „Gore od ljubavi“ – odgovorio je Žika.

BONUS VIDEO – Nikad nije kasno – Bekstedjž

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Milinković