Bosanac opasno potkačio Milija, pa poručio takmičarki: „Čemu izbor Cecine pesme, ako on nije pisao?“

Milica Marinkovic Aleksandra Ivanov
Bosanac opasno potkačio Milija

Milica Marinković Aleksandra Ivanov našle su se večeras u narednom duelu u najgledanijem takmičenju na Balkanu „Zvezde Granda“.

Aleksandra je odabrana u timu Marije Šerifović, dok je Milica došla čak iz Italije da pokaže svoj talenat na Grandovoj sceni.

Milica Marinković i Aleksandra Ivanov duel Zvezde Granda

Međutim, čini se da je u ovom duelu presudilo iskustvo, pa je Aleksandra odnela ubeljivu pobedu sa maksimalnim brojem glasova, dok će Milica pevati još jednom u baražu.

-Milice, imaš lepu boju, to sam pričala sa Milijem, druga pesma je ipak malo bolje od prve. Aleksandra, čemu taj izbor druge pesme, ova pesma nije takmičarska? – rekala je Ana, dok je takmičarka priznala da voli ovu pesmu.

0A0A4860
Bosanac opasno potkačio Milija

Viki nije mogla da sakrije joj se nije dopao izbor pesama, pa je u svom izlaganju istakla da je umalo zaspala tokom ovog nastupa.

-Aleksandra, evidentno je da si ti bolji pevač u ovom duelu, ali totalno pogrešan izbor pesama, pogotovo druga, umalo sam zaspala. Milice, dobro je to bilo, ali me ništa nije izazvalo – rekla je Viki, a Snežana se domah nadovezala:

-Beskrajno dosadno, i jedna i druga, ne znam šta se dogodilo. Pevački je dominirala broj dva, zato si i dobila moj glas.

Bosanac opasno potkačio Milija

0A0A4886
Bosanac opasno potkačio Milija

Kako i uvek, Bosanac je imao suprotan komentar od članova žirija, pa je u svom izlaganju opasno pecnuo Milija.

-Broj jedan, meni se dopada tvoja boja glasa, ima žiške neke, ali ne znam čemu ova pesma od Cece, pošto nije Milijeva. Moraš pročitati ko je komponovao, pa vodi računa. Druga, evo Saša neće da dozvoli da kažem – kazao je Boske

Ceca je priznala da njoj sa druge strane nije bilo dosadno, a pohvalila je i pružila podršku takmičarkama, dok je Đorđe dodao da je Aleksandra pevala kao da je spremala diplomski rad.

0A0A4939
Bosanac opasno potkačio Milija

Mili je istakao da je primetio boju glasa kod Milice koju kako kaže nama niko od mlađih pevača, pa joj je uputio i nekoliko saveta.

– Ovu boju koju ona ima, nema niko od mladih pevača, molim te vežbaj, kada postaneš sigurna, bićeš stravičan pevač – rekao je Mili, a onda je Marija kao mentorka dala završnu reč:

-Aleksandra, ti si večeras pevala dosta tačno i meni se to dopalo, mi još uvek ne radimo sa vama, ali ja ne bih imala problem da si ove dve pesme pevala, možda ih ne bi spojila ovako.

PORČITAJTE I:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Milinković