Login/Registracija

Mili otkrio šta se dešava na snimanju „Zvezda Granda“: „Plakanje od smeha, pola njih ne može da…“ (VIDEO)

Kompozitor Aleksandar Milić Mili danas je sve iznenadio kada je na društvenim mrežama objavio kako ja na jednom snimanju nacrtao Sašu Popovića.

Kada je stigao na snimanje današnje emisije, za Grand je otkrio kako crpi inspiraciju kada crta kolege iz žirija.

-To je kod mene počelo kada sam došao u Grand, kada je dosadno u šouu, onda ja uzmem i slikam sve. Slikao sam do sada Karleušu, Bosanca i Sašu. U školi sam loše crtao kao i ovo danas što sam crtao. Šalimo se malo naravno, ali je poruka lepa – počeo je on i otkrio da li tokom snimanja crta i ženski deo ekipe:

-Ne znam sada, to je kod mene onako, samo počnem da crtam, zezam se sa tim, pa kako ispadne.

Mili je u razgovoru otkio i kako su protekla prva snimanja, pa je priznao da su nova pravila iznenadila ne samo njega, nego i ostale kolege koji će ove sezone govoriti samo trideset sekundi.

-Snimanja su protekla odlično, prva emisija koja je snimana posvećena je upoznavanju sa pravilima i da svima bude sve jasno, ali već drugu smo krenuli u svom maniru – rekao je Mili i dodao:

-Sve mi je okej i mislim da će ovako biti zanimljivije, ima prostora da se izoluju ta neka mišljenja koja se ne poklapaju. Tako da svako kaže trideset sekundi, pa onda da vidimo šta ćemo. To je plakanje od smeha, pola njih ne može da kaže do kraja za trideset sekundi. Sada se spremaš, ali mislim da će ova sezona biti odlična i imamo zaista dobre kadidate – zaključio je on za Grand.

BONUS VIDEO – Ana Bekuta na snimanju Zvezda Granda:

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković/A.Dacic