Mili odmarao u vili od 8 miliona evra! Sve je tako skupo i egzotično (FOTO)

ALEKSANDAR MILIC MILI OK FOTO MUNJA 31
Mili u vili od 8 miliona evra

Poznati kompozitor i član žirija emisije „Zvezde Granda“, Aleksandar Milić Mili, završio je odmor na egzotičnoj destinaciji i krenuo kući.

Muzičar je naime u sred januara letovao na Tajlandu, a ako je suditi po fotkama i snimcima sa društvenih mreža Mili je veoma uživao.

Kako sazanajemo, kompozitor je odmarao u vili koja ima vrednost osam miliona evra.
On je tako uživao pored bazena, okružen palmama, a svaki kutak je prštao od luksuza.

-Volim ovu kuću. Zbogom Tajland – napisao je Mili završavajući svoj zimski odmor u toplim predelima.

Podsećamo, Mili je uživao u društvu atraktivne Ladylee, poznatog di-džeja, koja je iz Novog Sada, i nije krio oduševljenje našom zvezdom koja je stekla enormnu popularnost.

mili thai
Instagram miligramofficial

– Pravoslavna Nova godina na Tajlandu u prestižnom Maya klubu i naš dj Lady Lee je bukvalno raznela. Sa 2.3 miliona pratilaca ona je jedan od naših najvećih imena u dj svetu. Ova devojka je na pragu svetske slave- napisao je producent nakon sjajnog partija koji je Ladylee priredila na ovoj egzotičnoj destinaciji, a vreme tokom odmora iskoristio je i da se oproba u igranju golfa.

BONUS VIDEO: Život priča priče – Aleksandar Milić Mili -Imao sam samo 10 maraka u džepu

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja/Instagram miligramofficial,
Autor: A.Dačić