Mili pokazao golfersko umeće, Tajlanđankama popadale vilice kada su ga ugledale (VIDEO)

Aleksandar Milić Mili zimski odmor provodi sa porodicom na Tajlandu gde uživa u svim čarima ove egzotične zemlje, a sa svojim pratiocima redovno deli najzanimljivije trenutke.

Za razliku od onih koji vole da leže i uživaju u neradu, Mili preferira aktivan odmor u kome mu je svaki dan ispunjen različitim aktivnostima, te je nakon partijanja za vikend sada odlučio da se posveti igranju golfa.

Mili igra golf na Tajlandu
Mili igra golf na Tajlandu

Mili igra golf na Tajlandu

Kao i uvek stilizovan u skladu sa događajem, Mili je i na golf terenu pokazao koliki je šmeker kada se pojavio u bermudama, majici sa kragnicom i kapicom zbog čega je izgledao kao da je stigao iz Holivuda, a brojne Tajlanđanke oduševljeno su tražile da se slikaju sa njim, na šta je on rado pristao.

kgf
Mili igra golf na Tajlandu

Za golf je potrebna dobra tehnika i koncentracija koju je producent vežbao tokom višečasovnog termina, a u videu na početku teksta pogledajte kako se snašao.

Podsećamo, Mili se na Tajlandu pre nekoliko dana provodio sa Lidijom Popović poznatijom kao Dj Lady Lee koja je ekstremno populana u Aziji, ali i čitavom svetu didžejinga i sa preko 2.3 miliona pratilaca na Instagramu grabi ka svetkom vrhu u svojoj branši.

mg
instagram/miligramofficial

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić