Dj Lady Lee i Mili partijaju na Tajlandu: Producent oduševljen našom zvezdom koja je na pragu svetske slave: „Raznela je“ (VIDEO)

Dj Lady Lee i Mili partijaju na Tajlandu

Kao i svake zime, Aleksandar Milić Mili odmor provodi u toplijim krajevima, a nije tajna da je zaljubljenik u Tajland kome se često vraća.

mili tajland
Dj Lady Lee i Mili partijaju na Tajlandu

Mili često deli fotografije i snimke sa egzotičnog putovanja na kome uživa sa porodicom, a iako je na drugom kontinentu sinoć je proslavio doček srpske Nove godine u jednom od najekskluzivnijih klubova na Tajlandu gde je partijao sa svetski poznatom dj Lady Lee.

Dj Lady Lee i Mili partijaju na Tajlandu

Producent nije krio oduševljenje našom zvezdom koja je stekla enormnu popularnost , a sudeći po snimku koji je objavio na kome nazdravlja i đuska uz poznate hitove sa njom deluje da je radost obostrana.

Pravoslavna Nova godina na Tajlandu u prestižnom Maya klubu i naš dj Lady Lee je bukvalno raznela. Sa 2.3 miliona pratilaca ona je jedan od naših najvećih imena u dj svetu. Ova devojka je na pragu svetske slave- napisao je producent u opisu videa.

mmml
Dj Lady Lee i Mili partijaju na Tajlandu

Inače, pravo ime Lady Lee je Lidija Popović, a atraktivna Novosađanka pored slave koju je stekla u svetu muzike, našoj javnosti poznata je i kao bivša devojka Novaka Đokovića.

Nole je za vreme naše veze uvek bio pažljiv i nasmejan, ali to je bilo kada nije imao obaveze kao što ima danas. Sada nosi veliki teret na leđima kao slavni muškarac u svetu sporta. Naravno da Nole nije papučar, on je društven i džentlmenski nastrojen dečko, takvog ga se bar ja sećam – izjavila je Lidija jednom prilikom.

Lidiju danas na društvenim mrežama prati skoro 2,5 miliona ljudi koji je pored njene muzike hvale i za njen zanosan fizički izgled.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z. K. Munja/Instagram,
Autor: S. Čumić